pan pilsner - pivo s okusom petka - 2020.

Ljubitelji piva dobili su pivo s okusom petka – Pan Pilsner od Saaz hmelja!

Ljubitelji piva dobili su pivo s okusom petka – Pan Pilsner! A kakav to okus ima najbolji dan u tjednu? Najbolje je probati novo pivo i saznati, ali ako pitate Hrvate, izgleda da ima finu, bogatu aromu hmelja.

Ljubitelji piva početkom 2020. imali su jedinstvenu mogućnost da sami odaberu svoje novo omiljeno pivo. Na 20 lokacija diljem Hrvatske na Pan izborima birali su između tri ponuđena okusa, a glasali su za onaj koji najviše odgovara njihovom osjećaju petka. Na ovim sasvim netipičnim izborima sudjelovalo je više od 2.000 ljubitelja petka, a kao pobjednik izabran je novi Pan!


Pan Pilsner pivo je bistre boje i bogate pjene, s raskošnim karakterom češkog Saaz hmelja, koji će zasigurno cijeniti ljubitelji punog pivskog okusa. Saaz hmelj se ubraja u plemenite hmeljeve, a zbog njegovih karakteristika zovu ga još i zeleno zlato. Izrazito je aromatičan pa pivu pruža jedinstven, ugodan okus.

Osim izražene arome hmelja, Pilsner nudi i prepoznatljivu pitkost koja odlikuje cijeli Pan portfelj. Upravo takav, savršeno odgovara osjećaju petka – opuštanja na kraju tjedna, bezbrižnosti koju nosi vikend i uživanja s najbližima. Zato, omogućite si okus petka – bilo koji dan, uz Pan pivo! Više doznajte na mrežnim stranicama Pan pivo.

Pan Pilsner – Pivo s okusom petka!

Tagged