enterosgel - inovativni crijevni adsorbens

Ljeto puno zabave i partyja bez “posljedica”? Moguće uz Enteros gel za ublažavanje mamurluka

Stiglo nam je dugo očekivano ljeto, a upravo su ti mjeseci idealni za opuštanje i razonodu. Stoga, vrlo je važno pobrinuti se za svoje zdravlje kako bismo mogli izdržati visoke temperature i tempo ljetnih partija. Bilo da ljeto provodite na gradskom asfaltu čekajući godišnji odmor, ili se već
opuštate na našoj obali, sadržaja nikako ne manjka.

Brojni festivali, koncerti, razna događanja u gradu ili pak vrući partiji na plažama svakako su nešto čemu se veselimo već s prvim znakovima ljeta. Hrvatska je unazad nekoliko godina postala omiljena destinacija brojnim partijanerima iz cijelog svijeta upravo zbog svog raznolikog sadržaja, atraktivnih lokacija, poznatih izvođača, odlične atmosfere te dobrog imidža u svijetu.

Međutim, ono što je zasigurno važno svim neumornim sudionicima jest i brz oporavak koji im omogućava da maksimalno iskoriste svoje dane godišnjeg odmora.

>>> PROČITAJTE VIŠE: Otvoren McDonald’s Buzin – samostojeći restoran uz Supernova centar Buzin

Nitko od nas ne voli situacije glavobolje i mamurluka koje nas dočekaju dan nakon nekog super tuluma i često posežemo za raznim domaćim pripravcima kako bismo ih ublažili. Neki pokušavaju s domaćom juhom, vodom od kiselih krastavaca, limunom i đumbirom, no koliko smo se puta uvjerili da ništa od navedenog zapravo i ne funkcionira onako kako su nam savjetovale bake.

Čim dospije u krvotok, alkohol počinje djelovati na mozak. No, o tome što već imate u želucu ovisi kako će alkohol zapravo djelovati na vas. U uobičajenim okolnostima u krv preko želučane stijenke dospijeva tek 10 posto alkohola. Ostatak, onih 90 posto, puno brže ulazi u krvotok iz tankog crijeva.

Alkohol je toksin i tijelo ga se želi riješiti, a Enterosgel je inovativni crijevni adsorbens (enterosorbent) koji veže toksine u probavnom sustavu i uklanja štetne tvari, patogene i alergene iz tijela.

>>> PROČITAJTE VIŠE: Wiener osiguranje VIG u Hrvatskoj nastavlja rast u prvoj polovici 2019. godine

Djelatna tvar medicinskog proizvoda Enterosgel je organosilicijevi polimerni spoj porozne strukture i konzistencije gela. Djeluje kao pametna spužva, tj. selektivno veže štetne tvari, patogene i alergene i omogućava njihovo uklanjanje iz organizma.

Godišnji odmori su nam vrlo kratki i prolete u trenu. Zašto ne bismo pametno partijali i maksimalno iskorištavali svoje ljetne dane uz Enterosgel.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -