lidl hrvatska - logo 2020

Lidl Svetice šatorska rasprodaja – traje od 15. lipnja 2020. do isteka zaliha

Ispred trgovine Lidl Svetice održat će se šatorska rasprodaja na kojoj će ovaj maloprodajni lanac ponuditi više od 700 neprehrambenih proizvoda. Lidlova rasprodaja trajat će od ponedjeljka, 15. lipnja 2020. godine pa sve do isteka zaliha, a u ponudi će biti kvalitetni Lidlovi proizvodi i to ovoga puta po još povoljnijim cijenama!

Lidl Svetice se nalazi na Peščenici, u ulici Donje Svetice 46, a šatorska rasprodaja će se održati pod šatorom na parkiralištu. Rasprodaju možete posjetiti u radno vrijeme trgovine od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat te nedjeljom od 8 do 21. Više o Lidlu doznajte na mrežnim stranicama lidl.hr.

Začeci Lidla sežu u tridesete godine 20. stoljeća, kada je tvrtka osnovana u mjestu Schwäbischen pod nazivom Lidl & Schwarz Lebensmittel – Sortimentsgroßhandlung. Kasnije su se aktivnosti razdvojile na područje diskontnih trgovina prehrambenim proizvodima koje je preuzela tvrtka Lidl te na područje samoposluga i trgovačkih centara kao što su Kaufland i Handelshof. Danas Lidl, kao dio grupacije Schwarz, spada među 10 vodećih njemačkih maloprodajnih trgovina te predstavlja međunarodno aktivnu grupaciju s vlastitim nacionalnim društvima u cijeloj Europi.

Nakon otvaranja prvih Lidlovih trgovina oko Ludwigshafena u sedamdesetim godinama, širenja po Njemačkoj do kasnih osamdesetih godina i međunarodnog angažmana početkom devedesetih godina, danas su Lidlove trgovine zastupljene u gotovo svim europskim zemljama.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - -