lidl hrvatska 2020

Lidl šatorska rasprodaja ispred poslovnice Svetice kreće 7. rujna 2020.

Ispred trgovine Lidl Svetice ponovo će se održati šatorska rasprodaja, na kojoj će ovaj maloprodajni lanac ponuditi više od 700 neprehrambenih proizvoda. Lidlova rasprodaja trajat će od ponedjeljka, 7. rujna 2020. godine pa sve do isteka zaliha. Kao i svaki puta, u ponudi će biti kvalitetni Lidlovi proizvodi po povoljnijim cijenama!

Podsjetimo, Lidl Svetice se nalazi na zagrebačkoj Peščenici, u ulici Donje Svetice 46, na križanju sa Ulicom Grada Vukovara. Lidl šatorska rasprodaja će se održati pod šatorom na parkiralištu trgovine. Radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sati te nedjeljom od 8 do 21 sati. Više o Lidlu doznajte na mrežnim stranicama lidl.hr.


O tvrtci Lidl Hrvatska

Počeci tvrtke Lidl Hrvatska sežu još u 2002. godinu kada su prvi zaposlenici pripremali tržište, kupovali zemljišta i gradili trgovine. Vrata prvih 13 trgovina kupcima su otvorena 2006. godine. Od tada Lidl kontinuirano provodi strategiju ulaganja u širenje svoje prodajne mreže pa od početnih 13, Lidl danas u Hrvatskoj ima 101 trgovinu te dva logističko distributivna centra. Lidl zapošljava oko 2400 zaposlenika.

Začeci Lidla sežu u tridesete godine 20. stoljeća, kada je tvrtka osnovana u mjestu Schwäbischen pod nazivom Lidl & Schwarz Lebensmittel č Sortimentsgroßhandlung. Kasnije su se aktivnosti razdvojile na područje diskontnih trgovina prehrambenim proizvodima koje je preuzela tvrtka Lidl te na područje samoposluga i trgovačkih centara kao što su Kaufland i Handelshof.

Tagged