lg styler lifestyle bedroom 2020

LG Styler – ormar budućnosti – osvježavanje odjeće uz eliminaciju više od 99,9 posto alergena i bakterija

Zbog užurbanog načina života sve više raste potreba za rješenjima za njegu odjeće koja su praktična te koja korisnicima omogućavaju svjež izgled za bilo koju prigodu. LG Styler je inovativno rješenje za njegu odjeće koje definitivno pojednostavljuje život korisnicima. Odlikuju ga elegantni dizajn te jedinstvene značajke i funkcije kojima se odjeća osvježava, uklanjanju se nabori te neugodni mirisi, a može se koristiti i za dezinfekciju i ostalih predmeta od tkanine. LG Styler posjeduje značajku TrueSteam koja koristi čistu vodenu paru za dubinsko prodiranje u odjeću, što pomaže u smanjenju alergena, neugodnih mirisa i nabora na odjeći.

Osim toga, sustav sušenja pri niskim temperaturama suši odjeću brže od sušenja na zraku te sprječava njezino skupljanje i oštećenja uzrokovana toplinom. Tako njega poslovnih odijela, haljina, pulovera, dječje odjeće, plišanih igračaka ili posteljine nikad nije bila lakša, a odjeća je uvijek svježa i mirisna.

LG Styler štedi vrijeme i osvježava interijer

Uz ovaj LG-ev ormar budućnosti možete više vremena posvetiti slobodnim aktivnostima, vježbanju ili druženju s obitelji. Ugrađena vješalica koja se pomiče lijevo – desno 220 puta u minuti pomaže ukloniti nabore na odjeći kao nijedan drugi uređaj. Tako nakon radnog dana možete jednostavno osvježiti svoje poslovno odijelo, ali i svaki put dobiti hlače sa savršenom crtom.

Između mnoštva programa, moguće je odabrati ultrabrzu opciju kojom Styler pritiskom na jednu tipku za samo 20 minuta osvježi odjeću. Bitno je svakako spomenuti i kako Styler pomaže u uklanjanju suvišne vlage iz prostorije. Tako će i odjeća i interijer uvijek biti svježi.

Uz Styler zaboravite na alergene i bakterije

Osim što održava odjeću čistom i svježom, glavna značajka TrueSteam može eliminirati više od 99,9 posto alergena i bakterija. LG Styler tako omogućava jednostavnu dezinfekciju tkanina i stvari koje se teško peru ili se ne smiju uopće prati, a pri tome se koristi čista para, bez kemijskih aditiva.


PROČITAJTE VIŠE:


Jednostavno upravljanje i nadzor

Uređaj LG Styler nadopunjuje i LG-ev pametni dom u kojem su svi kućanski uređaji povezani preko besplatne aplikacije ThinQ. Upravo ona omogućava upravljanje i nadzor LG-evih pametnih uređaja gdje god se nalazili i to jednostavno pomoću pametnog telefona ili tableta. Tako jednostavno možete pratiti potrošnju električne energije, provjeriti stanje ciklusa ili preuzimati nove programe za njegu odjeće.

LG je ponosan što je predvodnik u razvoju sustava za njegu odjeće, a upravo su uređaji LG Styler opremljeni naprednim tehnologijama koje smo sami razvili. Kao i svi naši proizvodi, i Styler doprinosi stvaranju održivijeg svijeta i zdravijeg okruženja. Inovacijama poput ove olakšavamo život korisnicima te istovremeno smanjujemo utjecaj na okoliš”, rekao je Tomislav Antolović, voditelj ključnih kupaca u segmentu kućanskih aparata u LG-u Hrvatska.

Uz LG Styler pročišćivač zraka na dar!

Svi koji odluče kupiti LG Styler u Sancta Domenici (do 31. listopada 2020. godine) na poklon dobivaju napredni pročišćivač zraka LG PuriCare model AS60GDWV0.

lg styler lifestyle bathroom 2020

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - -