lg styler / 2018.

LG Styler – ormar budućnosti koji uklanja nabore i mirise i dezinficira odjeću

LG će na nadolazećem sajmu CES u Las Vegasu predstaviti veću verziju svog revolucionarnog sustava za njegu odjeće – ormar budućnosti LG Styler. Novi Styler ima mjesta za šest odjevnih predmeta, a uz Wi-Fi povezivost i druge pametne značajke modernim potrošačima nudi još veću praktičnost. Najnoviji LG Styler brine o različitim odjevnim predmetima za cijelu obitelj, uključujući i one osjetljive kao što su grudnjaci, bluze, kaputi, formalna odjeća, traperice, kombinezoni, odjeća za bebe te plišane igračke.

Na pomičnu vješalicu je moguće staviti do pet odjevnih predmeta. U odjeljak za hlače koji se nalazi iza elegantnih staklenih vrata mogu se staviti čak i veće hlače, do obujma struka od 122. Styler će napraviti ispeglanu liniju na donjem dijelu nogavice u dužini do 60 centimetara.

Zahvaljujući povećanju kapaciteta, u Styler se sada može pohraniti i odjeća koja zauzima više prostora, poput jakni i kaputa. Wi-Fi povezivost i jednostavno upravljanje Stylerom putem pametnog telefona zaslužni su za još veću praktičnost. Tako korisnici mogu preuzeti različite programe njege odjeće. Putem mobilne aplikacije mogu pratiti potrošnju energije ili primiti obavijest na kraju ciklusa. Ako odjeća ima NFC oznaku, aplikacija na pametnom telefonu je može skenirati i obavijestiti Styler o optimalnom programu njege.

LG Styler je rješenje za njegu odjeće koje korisnicima omogućava svjež izgled za bilo koju prigodu. Ne čudi da je Styler inicirao nastanak cijele jedne kategorije u segmentu njege odjeće na tržištima na kojima je briga o odjeći važna”, rekao je Song Dae-hyun, predsjednik Uprave tvrtke LG Home Appliance & Air Solution.

Ormar budućnosti Styler dezinficira odjeću, neutralizira neugodne mirise i pegla!

Styler počiva na LG-evoj tehnologiji TrueSteam koja nježno dezinficira odjeću i neutralizira neugodne mirise. Uz to uklanja više od 99% alergena i bakterija u odjeći. Vruća para raspršuje se izravno na odjeću, sterilizira je i ravna, a pomična vješalica protresanjem predmeta eliminira preostale nabore. Na hlačama se eliminiraju nabori, čak i oni koji se pojavljuju na području iza koljena, a ostaje duga ispeglana linija nasred svake nogavice.

Ukoliko idete u Ameriku i nađete se u Las Vegasu od 9. do 12. siječnja 2018. godine, obavezno posjetite tehnološki sajam CES! LG Styler će biti izložen na LG-evom štandu #11100 (Central Hall, Las Vegas Convention Center). Više o LG-u doznajte na njihovim mrežnim stranicama na adresi lg.com.

Video: Upoznajte ormar LG Styler

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - - -

1 thought on “LG Styler – ormar budućnosti koji uklanja nabore i mirise i dezinficira odjeću

Comments are closed.