smartphone lg k8 & lg k10 - 2018

LG na sajmu MWC predstavlja unaprijeđene pametne telefone K10 i K8 s premium značajkama

LG Electronics će na sajmu Mobile World Congress (Svjetski kongres o pokretnim telekomunikacijama – MWC Barcelona) predstaviti nova izdanja svojih pametnih telefona za masovno tržište – K8 i K10 – s premium značajkama koje obično nalazimo kod flagship uređaja. Oba modela bit će dostupna na tržištima Europe, Azije, Južne Amerike i Bliskog istoka. S nizom naprednih značajki fotoaparata, kao što je automatsko fokusiranje velike brzine i smanjenje šuma za bolju fotografije pri slabom osvjetljenju, serija K i dalje nudi izuzetne proizvode po prihvatljivim cijenama. I K8 i K10 i dalje imaju oblik sjajnog oblutka, koji je ključni element identiteta serije K, nadopunjen njegovim 2,5-D ArcGlass staklenim pokrovom za moderan, bešavan i svevremenski izgled. Oba telefona bit će dostupna u tri nove, upečatljive boje za 2018. godinu – crna Astro Black, plava Moroccan Blue te zlatna Terra Gold.

Zahvaljujući elegantnom dizajnu, model LG K10 sa svojim metalnim okvirom u obliku slova U ne samo da izgleda odlično, već ima i puno vrhunskih značajki koje obično ne nalazimo u ovom cjenovnom razredu. K10 je opremljen naprednom 13-megapikselnom stražnjom kamerom iz flagshipa LG G6 te prednjom od 8 MP koja podržava efekt zamućenja (Bokeh) pri snimanju selfija.

S K10, fotografski entuzijasti neće propustiti sjajne prilike za fotografije zahvaljujući značajki Phase Detection Auto Focus (PDAF) koja uobičajeni automatski fokus ubrzava za 23 posto. Nova stražnja tipka Smart Rear Key otključava telefon otiskom prsta, ali služi i za aktivaciju brzog okidača kamere (Quick Shutter) te snimki zaslona (Quick Capture).

Osvježeni LG K8 za 2018. donosi naprednije značajke fotoaparata pa su fotografije snimljene u uvjetima slabog osvjetljenja svjetlije i jasnije u usporedbi s prethodnom generacijom. Korisnicima omiljene značajke kao što su to Auto Shot, Gesture Shot, Flash fili Selfie ili Quick Share su i dalje prisutne.

Nova značajka Low Light Noise Reduction omogućava korisnicima modela K8 i K10 snimanje jasnijih fotografija u mračnom okruženju, a u kombinaciji s HDR-om, one su oštrije te imaju bolji kontrast.

Snimanje grupnih fotografija olakšano je novom značajkom Timer Helper. Više nije potrebno pogađati koliko je sekundi preostalo do okidanja jer K8 i K10 koriste bljeskalicu kao vizualnu pomoć kod odbrojavanja pa tako prijatelji i obitelj mogu biti u pravom položaju u pravo vrijeme.

Još jedna nova značajka fotoaparata u seriji K je Flash Jump Cut pomoću koje se svake tri sekunde snima jedna fotografija (do njih 20) da bi se na kraju spojile u zabavni GIF koji se može odmah podijeliti. Flash Jump Cut dostupan je i na K8 i K10, a može se koristiti s prednjom ili stražnjom kamerom.

“Pametni telefoni iz LG-eve ovogodišnje serije K pružaju još više vrijednosti potrošačima koji traže pravi uređaj koji odgovara njihovim potrebama i načinu života. Uvjereni smo da našom tehnologijom za kamere na pametnim telefonima i drugim prikladnim značajkama možemo osvojiti srca i umove potrošača na tržištu koje se brzo mijenja”, rekao je Ha Jeung-uk, stariji potpredsjednik i voditelj poslovne jedinice u kompaniji LG Electronics Mobile Communications.

O tvrtki LG Electronics, Inc

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni predvodnik i tehnološki inovator na području potrošačke elektronike, mobilnih komunikacija i kućanskih aparata. Tvrtka ima 77.000 zaposlenika na 125 lokacija diljem svijeta, a u 2016. ostvarila je prodaju od 47,9 milijardi američki dolara na globalnoj razini.

LG je podijeljen na četiri poslovne jedinice: kućanski aparati i zračna rješenja, mobilne komunikacije, kućna zabava i dijelovi vozila. LG je jedan od vodećih proizvođača televizora s ravnim zaslonom, mobilnih uređaja, klima uređaja, perilica rublja te hladnjaka. 2016. ENERGY STAR® proglasio je LG Electronics svojim partnerom godine.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - -