lg gx soundbar / 2020.

LG GX Soundbar donosi zvuk koji pruža vrhunsko iskustvo kućne zabave

LG je predstavio svoj najnoviji zvučnik – LG GX Soundbar! Dizajniran je za pružanje vrhunskog iskustva kućne zabave, ali i kako bi se stilski uklopio s LG-evim premium televizorima. Tako se novi soundbar odlikuje izvrsnim zvukom, naprednim značajkama i sofisticiranom estetikom. Izvrsno nadopunjuje LG-evu nagrađivanu liniju OLED televizora GX Gallery.

LG GX soundbar dobro se vizualno uklapa s LG-evom Gallery serijom OLED televizora nadahnutom umjetnošću. Kako bi se pružila maksimalna fleksibilnost, soundbar se može postaviti na zid direktno ispod televizora. Ili može stajati na čvrstom čeličnom stalku koji dolazi s njim. S obzirom da ima dimenzije 15×144.6×3.25 centimetra, GX soundbar je jednake širine i završne obrade kao i 65-inčni televizor LG GX Gallery.


U srži LG-evog gallery dizajna je filozofija cjelovitog TV sustava koji se može skladno uklopiti u određeni prostor – koncept kojeg LG-evi dizajneri nazivaju dodatna prostorna vrijednost. LG GX soundbar pruža vrhunski zvuk zahvaljujući tehnologijama Dolby Atmos i DTX:S za izvanredan trodimenzionalni zvuk. Zvučnik je kompatibilan s Dolby Visionom s 4K pass-through, što omogućava najbolju moguću kvalitetu slike i zvuka za pravo kinematografsko iskustvo.

Subwoofer koji dolazi uz soundbar se bežično povezuje s glavnom jedinicom s bilo kojeg mjesta u sobi. Dodavanjem LG-evog bežičnog kompleta stražnjih zvučnika dobiva se još više snage i jači uranjajući osjećaj. Dodajmo da se stražnji zvučnici modela SPK8 prodaju zasebno.

Soundbar donosi unaprijeđenu praktičnost za korisnike i jednostavne mogućnosti povezivanja

Tu se uključuje poboljšan audio povratni kanal (eARC) i Bluetooth veza. S povećanom širinom pojasa, eARC podržava potpuno audio formate visoke razlučivosti kao što su Dolby True HD i DTS Master Audio. Bluetooth omogućava jednostavan i iznimno kvalitetan streaming s pametnog telefona ili tableta. Osim toga, soundbar dolazi s certifikatom Hi-Res Audio te nudi reprodukciju bez gubitka pri 24bit/96kHz.

Zvučnik proizvodi detaljan i prirodan zvuk prilikom reprodukcije audio datoteka visoke razlučivosti ili pri poboljšavanju kvalitete uobičajenih audio formata. Ugrađena značajka LG AI Sound Pro analizira i automatski primjenjuje najbolje postavke zvuka bez obzira na sadržaj. Tako osigurava maksimalno uživanje u slušanju. LG GX soundbar najprije dolazi na ključna tržišta u Europi, Sjevernoj Americi, Aziji, kao i na drugim ključnim tržištima. Detalji eventualne dostupnosti u Hrvatskoj još nisu poznati. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama LG-a.

Video: LG GX Soundbar – instalacija zvučnika

Tagged