sona cruise sex toy 2017

LELO predstavio luksuzni intimni uređaj koji koristi tehnologiju zvučnika i izmjene brzina

LELO, vodeći svjetski brend u kategoriji luksuznih intimnih proizvoda, predstavio je novu seksualnu igračku koja koristi potpuno jedinstvenu tehnologiju, kojom može izazvati orgazam u samo 2 minute, stimulirajući pritom 75% veću površinu klitorisa nego ikada prije. SONA uređaji su sonični masažeri zato što stvaraju sonične valove umjesto uobičajenih vibracija ili usisavanja koje koriste standardne seksualne igračke. Te sonične pulsacije najbliže su osjećaju koje imamo stojeći ispred zvučnika u klubu kada zvuk prolazi kroz cijelo tijelo, samo je to kod SONA uređaja puno usmjerenije. Postoje dvije verzije ovog LELO uređaja – SONA i SONA Cruise (koja sadrži Cruise Control tehnologiju sličnu automatskom prebacivanju u nižu brzinu dok vozite uzbrdo).

Uobičajeni vibrator u sebi sadrži rotirajući motor što omogućuje da kompletni uređaj vibrira te izravno masira živčane završetke kada ga se prisloni na klitoris. Ali, kako tvrdi direktor inženjerskog odjela tvrtke LELO Michael Duff, vibrirajući motori pružaju “vrlo nespretnu vrstu masiranja, što je prilično neučinkovito jer se većina energije, koju biste željeli da dosegne najosjetljivije dijelove tijela, zapravo prenosi na prste i kućište seksualne igračke ili se pretvara u buku, toplinu itd. To je zapravo velika količina izgubljene energije.”

Seksualna igračka koja zaista… rezonira?

U LELU tvrde da su to postigli novom vrstom soničine stimulacije. Zahvaljujući soničnom jastučiću u ustima SONE, stvaraju se fokusirane sonične pulsacije koje se odbijaju od klitorisa i prenose kroz cijeli organ, za osjećaj koji kao da dolazi iz dubine.

Isti princip funkcioniranja imaju zvučnici. Zvučnik rezonira na frekvenciji koja stvara sonične valove koje mi tumačimo kao zvuk. SONA stvara sonične valove na identičan način, ali na frekvenciji koja stvara vrlo nisku razinu zvuka. Njezinom neizravnom primjenom na klitoris (usta SONE su šupljina koja ne mora nužno imati direktan kontakt s klitorisom), ti se valovi slobodno šire u tijelo klitorisa. Prvi korisnici prijavljuju brz vrhunac koji se čini kao da dolazi negdje iz njihove dubine.

Michael Duff dodaje: “Naravno, znamo da ne žele svi izravan orgazam. Za mnoge ljude je važnije putovanje od samog odredišta. Upravo zato SONA ima niz postavki, što znači da svaki korisnik može pronaći stimulaciju koja mu odgovara.”

Što je “Cruise Control” tehnologija?

SONA premium verzija, SONA Cruise, predstavlja još impresivniju tehnologiju. Cruise Control je značajka koju je LELO izumio kako bi stabilizirao sonične valove čak i pod snažnom uporabom.

Kako tvrde iz tvrtke LELO, jedna od najčešćih pritužbi na seksualne igračke je ta da se snaga prilikom uporabe smanjuje, a to je zato što se motor igračke bori protiv otpora.

Michael Duff ovako objašnjava značajku Cruise Control: “Postavili smo senzor na pogonsku osovinu motora koja generira gibanje vala na silikonu. To nam omogućuje da otkrijemo opterećenja mehanizma uređaja.”

Opterećenje se u tom smislu odnosi na čvrstoću kojom je uređaj pritisnut na tkivo tijela, što je uobičajeni uzrok pada snage seksualne igračke. To je inovacija koja izdvaja SONU Cruise od ostalih usisavajućih seksualnih igračaka koje su se nedavno pojavile na tržištu.

Slavna seks-blogerica Emmeline Peaches opisala ju je kao “veliku promjenu”, a fanovima poručila: “SONA je pravo iznenađenje tvrtke LELO i apsolutno ju obožavam.”

“Motori seksualnih igračaka usporavaju zato što ne sadrže ništa što bi detektiralo količinu opterećenja. Međutim, SONA Cruise koristi signal modulacije pulsirajućeg vala kako bi prepoznala pritisak tijekom uporabe. 20% snage zadržano je u SONA motoru dok se ne otkrije potencijalno usporavanje, a dodatnih 20% se zatim prebacuje u motor kako bi se osigurala konstantna razina intenziteta, bez da to korisnik primijeti. Učinak je nešto poput mijenjanja brzine pri vožnji uzbrdo: daje vam dodatnu snagu koju želite, točno kada to želite”, zaključio je Michael Duff.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - -