lashana lynch - agent 00 - no time to die - nokia 8.3 - 2020

Lashanu Lynch, britansku glumicu koja glumi agenticu 00, “uhvatio” Ben Maclean Nokiom 8.3

Britansku glumicu Lashanu Lynch koja glumi 00 agenticu Nomi u filmu “Za smrt nema vremena” o tajnom agentu 007 Jamesu Bondu, snimio je “social media telefonograf” Ben Maclean, kao dio najveće marketinške kampanje tvrtke HMD Global, doma Nokia telefona. Samo da dodamo, Bena na društvenim mrežama prati preko milijun ljudi i poznat je po svojim fotografijama i trikovima. Snimanje koje se odvijalo u legendarnom Pinewood Studios sadrži Lashanu Lynch kao novu 00 agenticu Nomi i uređaj Nokia 8.3 u sceni koja je inspirirana Bond filmovima i sadrži epske efekte i 15-metarsku konstrukciju koja Bena drži u zraku kako bi snimio najbolju fotografiju. A kako sam kaže, “Nokia 8.3 5G je jedini uređaj koji će ikad trebati”.


Ove fotografije prate vijest objavljenu u ožujku da je HMD Global službeni partner 25. filma Za smrt nema vremena o tajnom agentu Jamesu Bondu. Film sadrži nekoliko uređaja uključivo Nokia 8.3 5G, zaista globalni 5G pametni telefon spreman za budućnost, koji dolazi sa snažnom PureView četverostrukom kamerom sa ZEISS optikom i ikonu Nokia 3310 koju fanovi obožavaju.

“Današnjica u kojoj živimo pruža nam najbolji uređaj u vlastitom džepu. Fantastično je što pametni telefoni mogu danas. Uzbuđena sam što mogu predstaviti ovaj novi pametni telefon uz početak prikazivanja filma Za smrt nema vremena u studenom, a Nokia 8.3 5G je dokaz da su Bond uređaji uvijek korak ispred ostalih”, rekla je Lashana Lynch.

Ovo partnerstvo omogućuje HMD Global da pokaže svoj status globalnog proizvođača Android telefona posvećenog sigurnosti, brzini i inovacijama, prema potrebama najzahtjevnijih korisnika.

“Malo kulturnih fenomena smješta tehnologiju u središte privlačnosti kao što to čini film Za smrt nema vremena. Posvećenost ovog filma inovacijama, u suradnji s fantastičnom tehnologijom ugrađenom u svaki Nokia telefon, čine naš uređaj jedinim koji će itko, čak i 00 agent, ikada trebati, i to čini ovo naše partnerstvo moćnim. Povjerenje, sigurnost i legendarna kvaliteta osnove su svakog Nokia telefona. Ponosni smo što činimo najnoviju tehnologiju dostupnom svakome i veselimo se što ćemo to naglasiti ovim partnerstvom”, rekao je Florian Seiche, predsjednik uprave HMD Global koja proizvodi Nokia telefone.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged