laqo osiguranje slavi prvi rođendan / 2021.

LAQO slavi prvi rođendan s više od 1,3 milijuna zainteresiranih za digitalno osiguranje

LAQO, prvo hrvatsko 100% digitalno osiguranje, u svega godinu dana od lansiranja na tržište bilježi odlične rezultate te je pravi hit među korisnicima. Čak 1,3 milijuna korisnika u godinu dana posjetilo je LAQO web kako bi kupili osiguranje ili saznali više informacija. Dodajmo da je kalkulator za izračun cijene koristilo više od 350.000 ljudi.

Podaci unazad godinu dana pokazuju kako je LAQO korisnička služba provela više od 300 tisuća minuta u razgovoru s korisnicima. Na temelju njihovog feedbacka napravljeno više od 500 poboljšanja. LAQO aplikaciju aktivno koristi više od 50% klijenata, a ona se našla u TOP 5 financijskih aplikacija na App Storeu i Play Storeu. Na potpuno digitalni način do sada je riješeno 75% prijavljenih šteta, a najbrže isplaćena šteta je riješena u roku od 17 sati. Rekord u najbrže kupljenoj polici LAQO osiguranja, pak, drži korisnik koji ju je uspio kupiti u samo 52 sekunde!


Prije nekoliko mjeseci lansiran je i jedinstveni program prevencije LaqoPrevent. Njime se korisnike potiče na odgovornije ponašanje u prometu uz pomoć naprednog tehnološkog rješenja telematike. Čak 38% korisnika LAQO aplikacije koristi LaqoPrevent, a prosječna ocjena vozača je 70/100.

Povodom prvog rođendana pripremljeni su pokloni i niz pogodnosti

Svi postojeći i budući korisnici do petka, 15. listopada 2021. godine, prilikom kupovine osiguranja mogu birati između raznih poklona. A to su poklon bon od 150 kuna na ukupnu cijenu police, plišane igračke Pavle Pauq, Crodux poklon bona za gorivo i mnogih drugih pogodnosti. Uz kupnju police osiguranja korisnici dobivaju i 50% bonusa te 5% popusta na jednokratno plaćanje. Uz to, dobijaju i 20% popusta na Kasko uz Obvezno osiguranje.

Croatia osiguranje, tržišni i digitalni lider na području osiguranja koji posluje u sastavu Adris grupe, lansiralo je LAQO u listopadu 2020. Time se Hrvatska pridružila malom broju europskih zemalja s ovakvom vrstom osiguranja. LAQO, koje je prošle godine prema ocjenama stručnjaka proglašeno TECH inovacijom, može se pohvaliti i nizom nagrada i priznanja, među kojima se ističe ona za najbolje korisničko iskustvo. Više o ovom osiguranju doznajte na mrežnim stranicama na adresi laqo.hr.

“Za razvoj LAQO osiguranja trebalo nam je 10 mjeseci na čemu je neumorno radio veliki tim naših stručnjaka. Kada pogledamo unazad godinu dana vidimo da smo napravili sjajan posao. Naši su korisnici to itekako prepoznali i nagradili. Dodajmo da se trenutno nudi potpuno digitalno ugovaranje Obveznog i Kasko auto osiguranja. U sljedećim fazama u planu je i uvođenje drugih vrsta osiguranja“, rekla je Ana Zovko, direktorica Sektora za digitalni razvoj Croatia osiguranja.

Video: LAQO Osiguranje – Sigurna obrada šteta, brža i od neta

Tagged