pametni telefon a1 alpha 20+ 2020

Kupnjom novog A1 Alpha pametnog telefona donirate Crvenom križu

A1 Hrvatska, dio je društveno – odgovorne inicijative koju je pokrenula A1 Telekom Austria Grupa, koja će uime svih članova Grupe, donirati 1 euro od svakog prodanog novog A1 Alpha pametnog telefona Međunarodnoj federaciji društava Crvenog križa i Crvenog polumjeseca (IFRC) za pomoć u borbi protiv korona virusa. A1 Alpha 20 i 20+ pametni telefoni u A1 ponudu u Hrvatskoj stižu sredinom svibnja.


Novi snažni i pouzdani pametni telefoni pomoći će korisnicima da ostanu povezani, a njihovom kupnjom ujedno će i doprinijeti borbi protiv korona virusa. Novi A1 Alpha uređaji bit će dostupni na tržištima A1 Telekom Austria Grupe u Austriji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bugarskoj, Sjevernoj Makedoniji i Bjelorusiji.

A1 Alpha 20 i 20+ su najnovija generacija pametnih A1 telefona prvi put lansiranih 2018. godine kako bi korisnicima ponudili cjenovno pristupačne uređaje s odličnim performansama. Kao i prethodni modeli A1 Smart N9 i A1 Alpha koje su korisnici odlično prihvatili, A1 Alpha 20 i 20+ razvili su i testirali A1 stručnjaci u Austriji. Zahvaljujući najnovijem Android operativnom sustavu i pažljivom odabiru dodatnih softverskih komponenti te unaprijed instaliranih aplikacija, i dalje je zajamčeno daljnje ažuriranje Android operativnog sustava i visoka razina korisničkog iskustva uz jednostavnost korištenja.

Cijena A1 Alpha 20 u Mobilnoj M tarifi iznosit će 9 kuna jednokratno i 15 kuna kroz dvije godine, dok će za A1 Alpha 20+ korisnici platiti 9 kuna jednokratno i 35 kuna mjesečno kroz 24 rate. Uređaje će biti moguće kupiti i samostalno, uz maloprodajnu cijenu od 1199 kuna za A1 Alpha 20 ili 1699 kuna za A1 Alpha 20+.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged