kupime - platforma za grupnu kupovinu I 2022.

KupiMe, hrvatska platforma za grupnu kupovinu, širi poslovanje i na brzorastući e-commerce

KupiMe, prva i vjerojatno najpoznatija hrvatska platforma za grupnu kupovinu i kuponsku prodaju, uložila je “značajna sredstva” u proširenje poslovanja te razvoj specijaliziranog softwarea za internetsku kupnju. Tako je ova platforma dugogodišnja iskustva u kuponskoj prodaji odlučila iskoristiti za proširenje poslovanja na brzorastući e-commerce. Također, platforma će, tj. njihova on-line trgovina, tijekom ožujka biti obogaćena s proizvodima više od 100.000 različitih domaćih i stranih dobavljača.

KupiMe ima svoju tradicionalnu publiku i vjerne kupce koji redovito posjećuju stranicu. A sada će oni na njoj moći kupovati i različite kategorije proizvoda. Od kućnih potrepština i potrošačke elektronike pa sve do mode i uredske opreme. Podaci pokazuju kako će se uskoro čak 30 posto maloprodaje odvijati online. KupiMe planira biti dijelom tog rasta i to pružanjem platforme za online trgovinu za više od 100.000 domaćih i stranih dobavljača”, rekla je Renata Krstić, direktorica platforme KupiMe.

Ovo je logičan smjer razvoja tvrtke KupiMe

Također, to je i “iskorak na tržištu” za ovu digitalnu tvrtku. A dodajmo, to će tržište do kraja 2022. godine, prema nekim procjenama na globalnoj razini vrijediti više od 5 bilijuna američkih dolara (5 tisuća milijardi, op.ur.). Pritom se u ovoj ambicioznoj platformi ne planiraju koncentrirati samo na hrvatsko tržište. Tvrtka se planira probiti na regionalne pozicije u kojima je brend ima svoje tržišno utemeljenje i prepoznatljivost. Primjerice, samo u Srbiji KupiMe već uspješno i autonomno posluje već 12 godina. Prema pojedinim istraživanjima, unatoč velikom proboju stranih webshopova na tržišta regije, kupci i dalje većinom radije odabiru kupovinu u domaćim online trgovinama. A KupiMe takvu percepciju ima u svim zemaljama regije.

“Potencijal online trgovine je ogroman. Naš tržišni adut je akumulirano znanje, iskustvo, baze podataka i posebna softverska rješenja. Jedini na tržištu povezujemo kuponsku prodaju iskustava s klasičnom online prodajom proizvoda. Na jednom mjestu sad nudimo i najpoznatije brendove, dostupne u bilo koje doba dana. Uz to, uskoro ćemo predstaviti i nove inovativne projekte kojima planiramo diktirati trendove na e-commerce tržištu regije”, dodala je Renata Krstić. A što ima novo na ovoj platformi doznajte na mrežnim stranicama na adresi kupime.hr.

Tagged