windays19

Konferencija WinDays19 na novoj lokaciji u Šibeniku od 2. do 5. travnja 2019. godine

Konferencija WinDays, najveća regionalna poslovno – tehnološka konferencija, održat će se na novoj lokaciji, u Amadria Parku u Šibeniku od 2. do 5. travnja 2019. godine. Konferenciju će i dalje činiti WinDays19 Business i WinDays19 Technology, no prvi puta će i Business i Technology sudionici drugog dana konferencije moći poslušati i zajednička predavanja.


Nakon tri godine na WinDays otoku u Poreču, 2019. godine konferencija seli u Šibenik. Održat će se u kompleksu Amadria Park u kojem se nalazi Konvencijski centar Šibenik, najveći i najmoderniji konferencijski centar u Hrvatskoj. Dvorane centra ugostit će više od 2000 WinDays sudionika koji će moći birati između više od 150 konferencijskih predavanja.

WinDays19 Business konferencija održat će se u utorak i srijedu, 2. i 3. travnja 2019. godine. Zadržat će novi inovativan format uveden 2018. pa će sudionici prvog konferencijskog dana moći birati između nekoliko programskih smjerova koji će se baviti ključnim industrijskim granama, među kojima su financijske institucije, maloprodaja, proizvodnja, zdravstvo, obrazovanje i javna uprava. Program drugog konferencijskog dana bit će zajednički za sve Business sudionike i bavit će se ključnim trendovima suvremenog poslovanja.

WinDays19 Technology konferencija održat će se od srijede do petka, od 3. do 5. travnja 2019. godine. Poznata po vrhunskim domaćim i stranim predavačima koji će održati više od 100 predavanja tijekom tri dana, konferencija će donijeti pregled najaktualnijih tehnoloških trendova i novosti.

Među ključnim temama bit će umjetna inteligencija, sigurnost, IoT, DevOps i rješenja koja se temelje na otvorenom kodu.

Tagged