klm airplane 2020

KLM ima veliki broj zahtjeva za povrat novca zbog otkazanih avio letova

Nijedna politika otkazivanja nije predviđala razmjere ograničenja putovanja nametnutih putnicima širom svijeta posljednjih mjeseci. Zbog ovih ograničenja putovanja (pandemija koronavirusa) KLM je morao otkazati velik broj letova, što je rezultiralo velikim brojem zahtjeva za povrat novca.

Stoga, kako navodi ova zrakoplovna tvrtka, “treba nam više vremena nego obično za obradu tih brojeva. Tvrtka omogućava svim putnicima izdavanje besplatnog vaučera ili povrat novca za izdane karte, a ova mjera stupa na snagu odmah, svi putnici mogu besplatno zatražiti vaučer i iz bilo kojeg razloga za sva putovanja s planiranim polaskom prije 31. ožujka 2021. Također, putnici imaju mogućnost kupiti novu kartu koristeći vaučer ili tražiti povrat novca.”

“Primjetili smo da mnogo ljudi želi putovati, ali odlažu rezervacije zbog neizvjesnosti i stalnih promjena upozorenja o putovanju. Razumijemo njihovu neodlučnost i zato putnicima nudimo ovu fleksibilnu mjeru, koja vrijedi i za sve kupce koji već imaju kartu ili putni vaučer. Očekujemo da će veća sigurnost i fleksibilnost razuvjeriti kupce te da će rezervirati svoje karte i letjeti s nama”, rekao je Boet Kreiken, izvršni potpredsjednik Customer Experience KLM.

Posljednjih mjeseci KLM je postepeno obnovio svoju mrežu dajući putnicima priliku da se ponovno povežu sa svojim obiteljima, prijateljima i poslovnim partnerima ili da odu na odmor.

Sigurnost ostaje glavni prioritet KLM-a

KLM je poduzeo niz različitih mjera predostrožnosti kako bi osigurao da su njegovi letovi sigurni za putnike i osoblje. Zaštitne maske za lice obvezne su tijekom ukrcaja i tijekom leta, u zrakoplovu su poduzete dodatne higijenske mjere te se oni još temeljitije čiste. Zrak u zrakoplovu se kontinuirano osvježava uz pomoć HEPA filtera.

Aviotvrtka će i dalje biti u pripravnosti i reagirati na promjenjive okolnosti, što je često potaknuto promjenom mjera koje provode vlasti u zemljama prema kojima tvrtk leti.

O KLM-u

Air France – KLM je svjetski lider u internacionalnom zračnom transportu s polascima iz Europe. U suradnji sa svojim partnerima, Transavia i HOP! u 2016. godini svojim su putnicima ponudili 320 destinacija u 114 zemalja svijeta. S flotom od 534 zrakoplova i 93,4 milijuna putnika prevezenih u 2016. godini Air France – KLM iz zračne luke Schiphol u Amsterdamu i Charles de Gaulle u Parizu broje 2200 letova dnevno.

Flying Blue frequent flyer program vjernosti je lider u Europi s 27 milijuna korisnika. Sa svojim partnerima Delta Airlines i Alitalia, Air France – KLM čini najveću mrežu letova za Sjevernu Ameriku s čak 270 letova dnevno.
Air France – KLM je također član Skyteam grupacije koju čini 20 aviokompanija nudeći pristup globalnoj mreži letova s više od 16270 letova dnevno na 1057 destinacija u 179 zemalja.

Više informacija doznajte na mrežnoj stranici na adresi klm.com.

Een veilige en comfortabele reis met KLM

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - -

1 thought on “KLM ima veliki broj zahtjeva za povrat novca zbog otkazanih avio letova

Comments are closed.