kiberone zagreb 2020

KIBERone Zagreb – prva međunarodna KiberŠkola za djecu i buduće IT generacije stigla je u Zagreb!

Budućnost je stigla. Budućnost visoke tehnologije. A što ljudi znaju o budućnosti? U idućih 5 do 7 godina 50% današnjih zanimanja će nestati! Razlog tome je ubrzan razvoj tehnologije koja zamjenjuje sve više ljudi. Da biste djetetu osigurali uspješnu budućnost dovoljno je osigurati sveobuhvatnu edukaciju suvremenih vještina na području digitalnih tehnologija.

U određenom smislu Zagreb ima sreće: ovo je prvi grad u Republici Hrvatskoj u kojem se pojavljuje ambiciozni projekt – međunarodna škola za buduće IT generacije KIBERone.

KiberŠkola podučava vještinama XXI. stoljeća: strateškom razmišljanju, razvoju umjetne inteligencije, potrebnim digitalnim znanjima i engleskom jeziku. Naši visoko stručni nastavnici zaposleni su u IT tvrtkama diljem Republike Hrvatske i svijeta, a određene module nastave provodit će naši programeri iz Silicijske doline. Nakon škole djeca će biti u mogućnosti programirati web stranice, računalne igre, mobilne aplikacije, blogati te će biti dobri hakeri kibersigurnosti.

“Ono što odraslima teško pada, djeca lako razumiju putem naših zabavnih edukativnih materijala. Uglavnom, gubljenje vremena na gadgetima pretvaramo u korisno znanje”, rekla je Ksenia Babić, direktorica zagrebačke KiberŠkole.

Usavršavanje u visokim tehnologijama danas je bitno kao i učenje stranog jezika, a da biste se tome uvjerili, škola omogućava besplatnu oglednu radionicu. Tijekom radionice dijete će moći napraviti svoj crtić ili svog lika iz igre Minecraft.

Radionica će se održati 17. i 18. listopada 2020. godine u Ulici Vlade Gotovca 5 u Zagrebu (Oranice – Špansko). Na radionicu se možete prijaviti slanjem poruke na profil KIBERone Zagreb na Facebooku i Instagramu ili putem telefona na broj 095 394 3344.

KIBERone Zagreb

kiberone zagreb - logo 2020

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -