domaće jagode | 2020.

Kaufland poziva male proizvođače hrane i OPG-ove na suradnju tijekom 2020. godine

Suradnja s domaćim proizvođačima za Kaufland je već dugo ključ uspješnog poslovanja. Poznajući potrebe i želje kupaca, ovaj trgovački lanac već niz godina surađuje s brojnim domaćim proizvođačima kroz projekt “Naše mi najbolje paše”. U ovim izazovnim vremenima i teškom periodu za domaću proizvodnju, Kaufland ulaže dodatne napore i pokreće model direktne suradnje s onima koji su preko noći ostali bez svojih prodajnih mjesta za plasman proizvoda te je odlučio produbiti suradnju s lokalnim proizvođačima i obogatiti svoju ponudu njihovim proizvodima.

Stoga tvrtka Kaufland poziva sve male proizvođače i OPG-ove da se preko službene mrežne stranice na adresi kaufland.hr prijave odnosno pošalju svoje ponude. Poziv se odnosi na sve proizvođače mliječnih proizvoda, mesnih prerađevina, jaja, ulja, svježih sokova, domaće tjestenine, voćnih namaza, čajeva i biljnih proizvoda, slatkiša i kolača, proizvoda od meda, brašna te konzerviranog povrća. Neki od kriterija koji se trebaju zadovoljiti jesu dovoljne količine i visoki higijenski standardi. A proizvođači će u Kauflandu dobiti sigurnog i pouzdanog partnera. Ali i marketinšku potporu te mogućnost za dugoročnu suradnju.

“Razumijemo ozbiljnost trenutačne situacije u našoj zemlji. Zato ovim projektom zaista želimo pomoći onim gospodarski najugroženijima koliko možemo. A kroz dugogodišnju suradnju s lokalnim proizvođačima uvjerili smo se u njihovu kvalitetu. Stoga se veselimo dodatnim vrhunskim proizvodima drugih. Ali i očekujemo uspješnu suradnju”, rekao je Philipp Maximilian Sohler, direktor nabave u Kauflandu Hrvatska.

Tagged