kaufland peščenica park - svetice i planinska ulica, zagreb - prosinac 2021.

Kaufland Peščenica – novi Kaufland na križanju Donjih Svetica i Planinske

Kaufland je uredio nekad zapuštenu i zaraslu površina iza žičane ograde na raskrižju Donjih Svetica i Planinske ulice u zagrebačkom kvartu Peščenica. Tako je taj gradski blok dobio novi izgled te sada čini “zeleni” dio kompleksa Kaufland Peščenica. Također, uređen je i postojeći drvored uz ulicu Donje Svetice je u dogovoru s gradskim tijelima i u suradnji sa Zagrebačkim holdingom – podružnicom Zrinjevcem.


Uz to, Kaufland je uklonio i divlje raslinje između stabala kao i žičanu ogradu. Tako je potpuno obnovljena i otvorena cijela zelena površina iza drvoreda. Tim je stvoreno ugodno mjesto za odmor koje će moći koristiti svi stanovnici i prolaznici. Posebnost buduće zelene površine su svakako mali brežuljci koji će uskoro u proljeće postati travnati. A u kombinaciji s novim klupama, ovo će biti idealan prostor za odmor na otvorenom.

Temeljito uređenje te zelene površine ovaj trgovački lanac poklonio je lokalnoj zajednici u kojoj posluje. A poklon je dan povodom otvorenja najnovije, 43. po redu, trgovine Kauflanda u Hrvatskoj. Trgovina Kaufland Peščenica svoja vrata otvara u četvrtak, 16. prosinca 2021. godine. A toga dana će se za poseban doživljaj kupnje pobrinuti Zsa Zsa i još neki drugi poznati gosti. Dodajmo da će prva 43 kupca dobiti i poseban dar uz svoju kupnju! Više informacija doznajte na mrežnim stranicama na adresi kaufland.hr.

Kaufland Peščenica

Kvadratura prodajne površine nove poslovnice iznosit će oko 2.800 m2 s preko 200 parkirnih mjesta. Također, u planu je i izgradnja e-punionice za električne automobile. Poslovnica Kaufland Peščenica će biti izgrađena prema najnovijim standardima. Imat će ugrađen sustav za održivo gospodarenje otpadom, a ugradit će se i sustav za nadzor potrošnje struje i vode.

Svaka Kauflandova poslovnica raspolaže s velikim prostorijama za odmor zaposlenika. Tako će i u ovoj poslovnici zaposlenici imati na raspolaganju čak 265 kvadrata za svoje potrebe. Posebnost ove poslovnice je to što će biti na tri etaže. U prizemlju će parkirati kupci, na prvom će se katu nalaziti prodajni prostor, a na drugom katu je rezervirano 150 parkirališnih mjesta za zaposlenike Kauflanda.

Tagged