kandit no guilt - no sugar chocolate - 2020.

Kandit No Guilt – novi doživljaj uživanja uz kupinu u čokoladi bez šećera

Posljednjih nekoliko godina svijest o važnosti zdrave hrane porastao je više nego ikad, stoga je Kandit, vodeći se svjetskim trendovima u trendovima uživanja i zdravlja u svim područjima života, posebice u užurbanom i brzom načinu života kojeg većina živi, osmislio liniju zdravih čokolada – Kandit No Guilt.

Božanstvena, mirisna i posebna, čokolada je nedvojbeno jedna od najomiljenijih slastica koju obožavaju ljudi diljem svijeta. Premda se često svrstava u nepoželjne namirnice, s obzirom na svoj sastav i broj kalorija, postoje i zdrave tamne čokolade. One imaju visok postotak kakaa i smanjeni udio šećera u kojima se može uživati bez grižnje savjesti.

Tamna čokolada bogata je antioksidansima i prepuna hranjivih sastojaka, što ju čini pravom “superhranom”. Uz antioksidanse ona sadrži i fitonutrijente koji se nazivaju flavonoidi. To su biljne kemikalije koje djeluju kao antioksidansi i važni su u prevenciji raka, zdravlju srca i gubitku tjelesne težine.

Cijela linija Kandit No guilt čokolada s 84% kakaa kreirana je iz visokokvalitetnih sastojaka

I ispunjava i najzahtjevnija očekivanja ljubitelja slatkih proizvoda. Posebno je zanimljiva svima koji vode računa o kvaliteti prehrane i o svom zdravlju. Svoju preporuku dao je i Hrvatski savez dijabetičkih udruga te ju mogu slobodno jesti i dijabetičari.

Kandit nas je, osim s novom čokoladom, razveselio i s nagradnom igrom u kojoj se mogu osvojiti atraktivne nagrade. Tu su električni romobil, go pro kamera, pametni sat ili bogati paketi proizvoda Saponije i Kandita. Zašto ne biste uživali u finim okusima čokolade bez osjećaja grižnje savjesti? Upustite se ove jeseni u izazov s Kandit No Guilt čokoladama i dočekajte bezbrižno sljedeću ljetnu sezonu. Za više informacija posjetite mrežne stranice tvrtke Kandit na adresi kandit.hr.

Tagged