jysk online kupovina uz besplatnu dostavu 2020

JYSK uveo novu mogućnost za kupce – online kupnja i besplatna dostava

Uvođenjem nove opcije kupovine na JYSK.hr kupci od sada mogu odabrati opciju “Naručite online i preuzmite u trgovini” kao mogućnost dostave. To znači da svoju narudžbu u minimalnom iznosu od 600 kuna plaćaju online, a onda se ona BESPLATNO dostavlja u trgovinu po izboru kupca.

Odmah po dostavi paketa u trgovinu, kupci dobivaju obavijest kada je sve spremno za preuzimanje.


Što je drugačije u odnosu na uobičajenu online kupovinu? Kupovina na JYSK.hr ostaje potpuno ista, samo će se pri završetku kupovine pojaviti opcija Dostava u trgovinu. Uz mogućnost izbora trgovine u koju kupci žele dostavu, dobit će i procijenjeno vrijeme dostave te primiti e-mail ili SMS kada bude spremna za preuzimanje.

Po primitku obavijesti kupci će imati sedam (7) dana da preuzmu svoju narudžbu u odabranoj trgovini.

Prednosti “naručite online i preuzmite u trgovini”

Kod opcije Naručite online i preuzmite u trgovini plaćanje se odvija online što ovu varijantu trgovine čini potpuno sigurnom uz izbjegavanje kontakata unutar trgovine s drugim kupcima. Artikli se šalju direktno iz JYSK distributivnog centra i ne zavise o dostupnosti zaliha u trgovinama.

Izbor proizvoda koji su dostupni preko navedene opcije je puno širi s obzirom na to da u ovoj varijanti kupci imaju mogućnost naručiti i online only artikle uz besplatan trošak dostave. Više informacija o novoj opciji kupovine pronađite na mrežnoj stranici JYSK.hr.

Tagged