jysk ivanić-grad | donacija nk kloštar ivanić | 2024.

JYSK Ivanić-Grad | 62. JYSK-ova trgovina otvara se u Omladinskoj ulici 22 u Ivanić-Gradu na Valentinovo, u srijedu, 14. veljače 2024. godine

JYSK Ivanić-Grad postaje JYSK-ova 62. trgovina u Hrvatskoj, a otvara se na Valentinovo, u srijedu, 14. veljače 2024. godine. Dodajmo da je nova JYSK-ova trgovina otvara točno u 9 sati, a nalazi se na adresi Omladinska ulica 22. A ova će nova trgovina poslovati na nešto više od 1.000 kvadratnih metara i zaposliti 7 novih djelatnika.

Kupci u trgovini JYSK Ivanić-Grad imat će priliku iskusiti suvremeni prodajni prostor uređen prema novom skandinavskom konceptu 3.0. Uz to, JYSK je pripremio i značajne popuste čak do 70 posto! A tijekom prva dva dana, prvih 100 kupaca koji kupe proizvode u minimalnom iznosu od 20 eura očekuju posebni pokloni u vidu jastuka ili popluna. Više informacija o posebnim ponudama i akcijama možete pronaći na stranicama JYSK otvorenje Ivanić-Grad.

Povodom otvorenja trgovine JYSK Ivanić-Grad ovaj je danski maloprodajni lanac za uređenje doma uručio Nogometnom klubu Kloštar Ivanić donaciju u vrijednosti 1.000 eura. A tom donacijom će se opremiti svlačionice i ostale prostorije kluba. “Podrška sportu bitna je za izgradnju duha zajedništva i za promicanje zdravog načina života među mladima. Tako da to vidimo kao ulaganje u budućnost. Kao kompanija, svjesni smo odgovornosti koju imamo i uvijek težimo pružiti pomoć tamo gdje je potrebna. Svojim dolaskom u Ivanić-Grad, želimo ne samo otvoriti nova radna mjesta, već i zajednici donijeti pozitivnu promjenu”, rekla je Ivana Novaković, Store managerica JYSK-ove trgovine u Ivanić-Gradu.

JYSK Ivanić-Grad se otvara u srijedu, 14. veljače 2024. godine

Povod za donaciju je dolazak JYSK-a u Ivanić-Grad koji, podsjetimo, otvara svoju novu trgovinu u srijedu, 14. veljače 2024. godine u 9 sati, na adresi Omladinska ulica 22. A Ivana Novaković je u društvu kolege Zlatka Bužića posjetila NK Kloštar i uručila JYSK-ovu donaciju Stipi Šimunoviću, predsjedniku kluba.

“Veliko mi je zadovoljstvo što je upravo NK Kloštar Ivanić dobitnik ove vrijedne donacije. A ujedno se i ovim putem zahvaljujem svima onima koji su glasali za naš klub. Ova će donacija biti iskorištena za opremanje naših svlačionica i ostalih prostorija u klubu, a sve kako bi našim malim nogometašima i njihovim trenerima omogućili lakši i ugodniji rad. Hvala tvrtki JYSK na prepoznavanju važnosti ulaganja u sport i mlade. Naime, ulaganje u mlade i njihovo poticanje na bavljenje sportom je i ulaganje u budućnost”, poručio je Stipo Šimunović, predsjednik NK Kloštar Ivanić. A više o ovom klubu doznajte na njihovom Facebook profilu.

VIDEO: Who is JYSK?

Tagged