jysk | kolekcija jesen-zima 2023.

JYSK donosi inspirativnu paletu boja i prugaste detalje sa svojom kolekcijom za jesen i zimu 2023. godine

Do povratka obvezama i užurbanom radnom ritmu koji donosi jesen ostalo je još malo i zato je kraj kolovoza idealno vrijeme za preuređenje interijera i unošenje toplih promjena u dom, a to zna i JYSK. Iako period pred nama sa sobom donosi tmurne i hladnije dane, detalji poput novog ukrasnog jastuka ili meke tople deke unijet će toplu, ugodnu i ušuškanu atmosferu. A kako bi spremno dočekali jesenske dane, tvrtka JYSK najavila je novu kolekciju dekoracija u bojama koje će vas potaknuti da s veseljem dočekate sezonu pred nama.


Tijekom jeseni svi volimo biti u toplini doma, pod mekom dekom, uživajući u novim serijama i filmovima. Jednostavno, moramo se malo opuštati nakon vrućeg ljeta. A ova atmosfera će postati još čarobnija s dodatkom udobnih tepiha i lampe. Nova JYSK kolekcija jesen-zima 2023. donosi paletu sunčanih i zemljanih tonova dizajniranih da podignu vaše raspoloženje. A to je i dodatak smirujućih boja poput tople smeđe i bež… Prirodni materijali su zvijezde nove kolekcije, osiguravajući da dom bude ispunjen udobnošću i opuštenom atmosferom.

  • PROČITAJTE VIŠE:

JYSK kolekcija za jesen i zimu 2023. godine nije samo skup proizvoda. To je putovanje do udobnosti inspirirano skandinavskim “hygge” konceptom. Pretočite ovu filozofiju udobnosti u svoj dom uz samo nekoliko pažljivo odabranih komada, kao što su jastuci s prugicama i deke sa šarmantnim resama. Prugasti dezeni su postali pravi trend i novi must-have detalji. Oni su prisutni na svakom koraku u ovoj kolekciji. Od materijala, preko tkanja jastuka i tepiha pa sve do drugih sitnih dekorativnih elemenata kao što su vaze. Zahvaljujući paleti zemljanih boja koje se idealno nadopunjuju s nježnim tonovima nebesko plave, ovi proizvodi se lako kombiniraju s drugim ukrasima. Stvarajući savršen ušuškani kutak za opuštanje i uživanje… Više informacija o ovoj kolekciji doznajte na mrežnim stranicama na adresi jysk.com.

VIDEO: JYSK Quality Perception Jump

Tagged