jysk / logo i zastava / 2019

JYSK daje dva slobodna dana zaposlenicima uoči velikog godišnjeg druženja ovog danskog trgovačkog lanca

Međunarodni maloprodajni lanac JYSK tijekom ovoga vikenda okuplja sve svoje zaposlenike iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine te Slovenije na velikom zajedničkom godišnjem druženju. Tim povodom, sve trgovine ovog danskog trgovačkog lanca za opremanje doma, bit će zatvorene u nedjelju 17. te ponedjeljak 18. studenoga 2019. godine.

Radit će samo dvije JYSK trgovine koje posluju u sklopu trgovačkih centara čija politika ne odobrava zatvaranje trgovina dok traje radno vrijeme centra. Tako će čak 466 zaposlenika iz svih dijelova Hrvatske dobiti dva slobodna dana kako bi se odmorili i sudjelovali na tradicionalnom druženju koje JYSK organizira svake godine.


JYSK kontinuirano ulaže u razvoj i nagrađivanje svojih zaposlenika, a ovim druženjem im se želi zahvaliti te ih nagraditi za velik i značajan doprinos kompaniji tijekom cijele godine.

“U JYSKu su zaposlenici uvijek na prvom mjestu jer je njihovo zadovoljstvo važno za dugoročni poslovni uspjeh. Oduvijek nas odlikuje posebno pozitivna i opuštena radna atmosfera, stoga ne čudi da su povezanost i lojalnost našeg tima na iznimno visokoj razini. Upravo u tome leži velika vrijednost JYSK-a”, rekla je Jadranka Čulo Petrovčić, voditeljica ljudskih potencijala u JYSK Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Srbija.

U sklopu druženja dodijelit će se i nagrade na razini cijele regije koje će otkriti koja JYSK trgovina ima najviše indekse u prometu i broju kupaca, koja najveći promet, gdje se odradio najbolji Mystery shopping, koja trgovina je pobjedila u JYSK Championship League natjecanju te u konačnici koja je trgovina ostvarila najviši uspjeh na razini svih kategorija.

Tagged