safer coffee - julius meinl - 2020.

Julius Meinl osmislio projekt za barove, restorane i hotele “Safer Coffee”

Kako bi u ovim izazovnim vremenima, kad su sigurnost i briga o zdravlju najvažniji, svojim kupcima osigurali besprijekoran doživljaj ispijanja kave, tvrtka Julius Meinl pokrenula je “Safer Coffee Preparation Training”, on-line trening za sigurniju pripremu kave.

Putem video tutorijala, stručnjaci za kavu iz Julius Meinla educiraju osoblje barova, restorana i hotela kako pripremiti razne vrste kava i drugih proizvoda na najsigurniji mogući način te ih jednako odgovorno ponuditi za konzumaciju. Od praktičnih savjeta u svim fazama pripreme, preko sigurne udaljenosti između kupaca i spremnika za vrećice šećera ili čaja do upotrebe zaštitnih maski i sredstava za dezinfekciju u prostoru. Pazi se na baš svaki detalj.


Svi koji uspješno prođu trening dobivaju Julius Meinl certifikat kvalitete Safer Coffee. Spomenimo da ga je u Hrvatskoj do sada dobilo više od 500 ugostiteljskih objekata – restorana i kafića.

“S entuzijazmom podržavamo i podupiremo rad barova, restorana i hotela, a povjerenje i sigurnost naših kupaca i njihovih gostiju naš su glavni prioritet. Ovaj alat dostupan je u svim zemljama u kojima Julius Meinl ima svoje tvrtke. Od Austrije i Beča, gdje je sjedište tvrtke, preko Italije i Hrvatske pa sve do Dubaija i Miamija”, rekao je Marko Crnogorac, Global Sales Director & Head of International Key Accounts. Crnogorac napominje kako će njihovi timovi na terenu na mjesečnoj bazi provjeravati jamče li doista vlasnici certifikata Safer Coffee sve uvjete za sigurnu pripremu kave, sukladno zasluženoj tituli.

safer coffee preparations by julius meinl 2020

Uživanje u šalici kave bez štete za okoliš filozofija je poslovanja tvrtke Julius Meinl

Biorazgradive kapsule za kavu i coffee to go čaše, nula posto aluminija i plastike, čak i u marketinškim materijalima. Potpora malim obiteljskim proizvođačima, ekološki prihvatljiva tehnologija sušenja kave… To su samo neki od aduta održivog poslovanja tvrtke Julius Meinl. S tradicijom duljom od 158 godina, danas posluju u više od 70 zemalja diljem svijeta.

Kao tržišni premium lider prisutni su u više od pet tisuća hotela, restorana i barova u Hrvatskoj, a lani su na globalnoj razini ostvarili 186 milijuna eura prometa. Više o tvrtci Julius Meinl doznajte na mrežnim stranicama tvrtke na adresi juliusmeinl.com/hr.

Tagged