safer coffee - julius meinl - 2020

Julius Meinl osmislio projekt za barove, restorane i hotele “Safer Coffee” – pijete li kavu na sigurnom mjestu?

Kako bi u ovim izazovnim vremenima, kad su sigurnost i briga o zdravlju najvažniji, svojim kupcima osigurali besprijekoran doživljaj ispijanja kave, tvrtka Julius Meinl pokrenula je “Safer Coffee Preparation Training”, on-line trening za sigurniju pripremu kave. Putem video tutorijala, stručnjaci za kavu iz Julius Meinla educiraju osoblje barova, restorana i hotela kako pripremiti razne vrste kava i drugih proizvoda na najsigurniji mogući način te ih jednako odgovorno ponuditi za konzumaciju. Od praktičnih savjeta u svim fazama pripreme, preko sigurne udaljenosti između kupaca i spremnika za vrećice šećera ili čaja do upotrebe zaštitnih maski i sredstava za dezinfekciju u prostoru – pazi se na svaki detalj. Svi koji uspješno prođu trening dobivaju certifikat kvalitete “Safer Coffee”, a u Hrvatskoj ga je do sada dobilo više od 500 ugostiteljskih objekata.

“S entuzijazmom podržavamo i podupiremo rad barova, restorana i hotela, a povjerenje i sigurnost naših kupaca i njihovih gostiju naš su glavni prioritet. Ovaj alat dostupan je u svim zemljama u kojima Julius Meinl ima svoje tvrtke: od Austrije i Beča, gdje je sjedište tvrtke, preko Italije i Hrvatske pa sve do Dubaija i Miamija”, rekao je Marko Crnogorac, Global Sales Director & Head of International Key Accounts i napominje kako će njihovi timovi na terenu na mjesečnoj bazi provjeravati jamče li doista vlasnici certifikata Safer Coffee sve uvjete za sigurnu pripremu kave, sukladno zasluženoj tituli.

Uživanje u šalici kave bez štete za okoliš filozofija je poslovanja Juius Meinla

Biorazgradive kapsule i coffee to go čaše, nula posto aluminija i plastike, čak i u marketinškim materijalima, potpora malim obiteljskim proizvođačima, ekološki prihvatljiva tehnologija sušenja kave…, samo su neki od aduta održivog poslovanja tvrtke Julius Meinl. S tradicijom duljom od 158 godina, danas posluju u više od 70 zemalja diljem svijeta; kao tržišni premium lider prisutni su u više od pet tisuća hotela, restorana i barova u Hrvatskoj, a lani su na globalnoj razini ostvarili 186 milijuna eura prometa.

safer coffee preparations by julius meinl 2020

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - -

2 thoughts on “Julius Meinl osmislio projekt za barove, restorane i hotele “Safer Coffee” – pijete li kavu na sigurnom mjestu?

Comments are closed.