marko kučić - ceo jenz - 2020

Jenz, interni startup tvrtke Q, imenovao Marka Kučića za novog direktora

Jenz, interni startup hrvatske IT tvrtke “Q”, ima novog direktora – Marka Kučića. Cilj ovog imenovanja je povezati, angažirati i informirati zaposlenike te mijenjati poslovnu kulturu tvrtke. Startup “Jenz” će tako voditi njegov suosnivač koji ima više od 20 godina menadžerskog i poduzetničkog iskustva u pretvaranju lokalnih startupa u uspješne međunarodne pothvate.

Marko Kučić svoje je znanje i iskustvo stekao u COTRUGLI Business Schoolu kao suosnivač i direktor Poslovnog razvoja, a posljednjih mjeseci uspješno razvija poslovnu priču “Jenza” čija popularnost kontinuirano raste.

Uz nekoliko stranih i domaćih tvrtki koje već koriste ovo rješenje, poput hrvatskog Deloittea, trenutno je u procesu onboardinga ukupno 10-ak novih kompanija. Aplikacija je prilagodljiva potrebama klijenata, tako da je mogu koristiti kompanije različite veličine i strukture.

Jenz je u ruke klijenata došao u travnju, baš u vrijeme lockdowna, kada im je pomogao da na jednom mjestu informiraju zaposlenike o svim važnim vijestima. Uvjetovani rad od kuće pogodovao je povećanoj potražnji od očekivane, s obzirom na to da je izgradnja snažnog timskog duha postala goruća tema za svakog poslodavca. Drago nam je u kojem se smjeru Jenz razvija, te očekujemo da ćemo početkom 2021. imati nekoliko tisuća aktivnih korisnika i još veći broj klijenata”, rekao je Marko Kučić, CEO Jenza.

jenz app - internal communication - 2020

Na Jenzu je do sada radilo više od 30 stručnjaka iz različitih područja

Sve u cilju kako bi stvorili idealno rješenje za internu komunikaciju. Jenz funkcionira kao moderna, zatvorena društvena mreža koja olakšava i značajno unaprjeđuje informiranje i povezivanje zaposlenika. Aplikacija ima osam značajki, a zaposleniku je dovoljna minuta dnevno da ih pregleda: Službene obavijesti, Objave zaposlenika, Profil zaposlenika, Status odsutnosti, Pohvali kolegu, Anonimni pretinac prijedloga i žalbi, Anonimke ankete te Kalendar događanja.

Rezultati anonimne ankete pokazali su konkretne benefite upotrebe Jenza – 87% zaposlenika ima odličnu komunikaciju s kolegama, 90% zaposlenika osjeća potporu nadređenih i 96% zaposlenika savršeno razumije svoje zadatke i ciljeve. Iako je aplikacija nova na tržištu, već je nominirana i za prestižnu nagradu Best Mobile App 2020, čiji se rezultati očekuju ovog prosinca.

Doznajte više na mrežnoj stranici jenz.app.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -