adventski izlog / udruga rajska ptica karlovac / advent u karlovcu 2018

Javni poziv za izbor najljepšeg adventskog izloga ili površine u Karlovcu

Turistička zajednica grada Karlovca i ove je godine objavila javni poziv za izbor najljepšeg adventskog izloga u Karlovcu. Najljepši izlog i/ili površina ispred poslovnog prostora birat će svojim glasovima građani temeljem prijava koje pristignu u TZ grada Karlovca do 10. prosinca 2019. godine. Za svoj omiljeni izlog građani će moći glasati putem Facebook stranice TZ grada Karlovca “Visit Karlovac” u galeriji fotografija koja će biti objavljena 16. prosinca. Na javni poziv mogu se prijaviti zakupci i/ili vlasnici poslovnih prostora u Karlovcu koji su u funkciji. Može se prijaviti originalno i atraktivno uređen izlog ili površina ispred poslovnog prostora, uz uvjet da navedeno ostane uređeno i nakon izbora najboljih, odnosno do 6. siječnja 2020. godine.

Priznanja i nagrade za najbolja tri izloga bit će dodijeljene u sklopu manifestacije Advent u Karlovcu, 30. prosinca 2019., u Glazbenom paviljonu.

Ovim putem pozivaju se svi zakupci i vlasnici poslovnih prostora da se prijave i sudjeluju u izboru za najljepši adventski izlog u Karlovcu, a sve detalje o javnom pozivu i načinu prijave možete pronaći na mrežnoj stranici TZ grada Karlovca.

Nadamo se da će se ove godine vlasnici poslovnih prostora u još većem broju odazvati pozivu te sudjelovati u ovoj aktivnosti s ciljem promocije i prepoznatljivosti Karlovca kao adventske destinacije.

Podsjetimo da su prošle godine priznanja za prva tri osvojena mjesta u konkurenciji od 21 prijavljenog izloga dobili:

  1. mjesto RAJSKA PTICA – Udruga za osobe s intelektualnim teškoćama Karlovačke županije, Vladimira Nazora 16a
  2. mjesto Paviljon Katzler 1897, Radićeva bb
  3. mjesto Larissa, trgovina frizerske i kozmetičke opreme, Luščić 8

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - -