iva bele 2019

Iva Belé najavljuje seriju treninga VIBRACIJA USPJEHA: Uspjeh ovisi o vama

Temelj onog što se podučava na treninzima je preuzimanje aktivne uloge u svom životu, osvještavanje u kojem smjeru se želimo razvijati i djelujemo bez odustajanja, a kako to postići naučit će polaznici Ivinih treninga. Iva Belé je osnivačica Success Concepta, nastalog prema načelima za koje je sama provjerila kako funkcioniraju, koristeći znanja stečena certifikatom za trenera Canfield Metodologije, čiji je prvi europski certificirani trener. “Iva Belé Success Concept” potiče pojedince i tvrtke da aktiviraju svoju svrhu i ciljeve kroz treninge, mentorstvo i motivacijske govore. Koncept kombinira metodologiju i višegodišnje menadžersko iskustvo, omogućujući kod polaznika trenutne promjene i brzu implementaciju. Treninzi su zabavni, na njima su polaznici aktivni i dobivaju materijale sa svojim zaključcima, ciljevima i svrhom, koji im ostaju ako žele dalje raditi na sebi.

Treninzi VIBRACIJA USPJEHA namijenjeni su svima koji žele ostvariti svoj puni potencijal i imaju hrabrost odlučiti kako će njihov život izgledati. Pomažu polaznicima da osvijeste što ih pokreće, koje su talente i kvalitete zapostavili te ih ohrabruje da oko njih formiramo ciljeve.

Održat će se u šest gradova u Hrvatskoj – Rovinj 21. veljače, Varaždin 20. ožujka, Split 10. travnja, Osijek 15. svibnja, Rijeka 22. svibnja i Zagreb 12. lipnja. Prijave su moguće na web stranici Iva Belé Success Concept.

Polaznici dobivaju Radnu bilježnicu Vibracija uspjeha s podsjetnikom na glavne teme u koju upisuju svoje ciljeve i daljnje korake, odnosno planove za budućnost te knjigu VIBRACIJA USPJEHA koju mogu pokloniti sebi kao trajni priručnik uspjeha ili ju proslijediti dalje. Na Networking eventu na kraju trosatnog treninga polaznici će upoznati ljude koji žele više od života i dobiti mogućnost da zajedno provode ciljeve i budu si podrška.

“Život poprima pravu kvalitetu kada znamo kako upravljati sobom, kada pratimo svoje misli, biramo reakcije i postupke, analiziramo svoju učinkovitost i odredimo ciljeve. Treninzi će vam omogućiti da na vlastitom primjeru odmah primijenite alate i vježbe za upravljanje sobom te odredite smjer u kojem se želite razvijati. Cilj treninga je doći u 6 gradova Hrvatske kako bismo u direktnom kontaktu s ljudima zajedno napravili promjene na bolje”, smatra Ive Belé.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged