interspar hipermarket velika gorica I 2022.

INTERSPAR Velika Gorica – 25.000 proizvoda u 3.000 kvadrata prodajnog prostora

Otvoren je hipermarket INTERSPAR Velika Gorica koji se nalazi na križanju Avenije Pape Ivana Pavla II i Rakarske ulice. Novi Interspar doista predstavlja arhitektonsku posebnost u Velikoj Gorici, a investicijom vrijednom više od 150 milijuna kuna SPAR Hrvatska osigurava i 95 novih radnih mjesta.

U Velikoj Gorici otvoren je prvi ikad model gradnje s posebnom brigom za okoliš INTERSPAR hipermarketa. A on predstavlja ideju budućnosti svih INTERSPAR trgovina u cijelom koncernu SPAR Austria Grupe. Najsuvremenija metoda gradnje zrcali se kroz kompletno podno grijanje, korištenje otpadne topline rashladnog sustava za grijanje sanitarne vode te rasvjete u led tehnologiji. A sve s ciljem odgovornog poslovanja i uštede energije.


Interspar Velika Gorica donosi svježe meso, voće i povrće, morska i slatkovodna riba i pekarski proizvodi

Na više od 3.000 kvadratnih metara prodajnog prostora u bogatoj i raznovrsnoj ponudi novog INTERSPAR hipermarketa dostupno je preko 25.000 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda! Velikogoričanke i Velikogoričani će tako od sada na raspolaganju imati bogat i uvijek svjež izbor prehrambenih proizvoda. Dodajmo da će naglasak biti na svježem mesu, voću i povrću, morskoj i slatkovodnoj ribi i pekarskim proizvodima.

Uz njih, u ponudi ćete naći i mnoštvo neprehrambenih proizvoda za domaćinstvo, njegu, kućne ljubimce, zabavu, djecu i školu. Na policama novog hipermarketa bit će najveći dio domaćih proizvoda, među kojima i oni lokalnih proizvođača.

Novi Interspar Velika Gorica ima caffe bar, restoran i veliki besplatni parking

INTERSPAR hipermarket Velika Gorica će zapošljavati 95 novih djelatnika. A u sklopu novog hipermarketa nalazi se i Tutto Bene caffe bar, kao i restoran. U njemu kupci mogu predahnuti na prostranoj terasi, uživajući u bogatoj gastro i bistro ponudi gotovih jela.

“Iznimno sam ponosan na činjenicu da je upravo u Hrvatskoj po prvi puta izgrađen ovakav objekt. On će biti uzor svim budućim INTERSPAR hipermarketima cijelog koncerna SPAR Austria Grupe. Najsuvremenija tehnologija od samog početka je korištena i primjenjivana, kako bi ovaj arhitektonski biser otvorio vrata svim našim kupcima”, rekao je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

Spar donirao opremu velikogoričkim vatrogascima, a otvorenje slavio vatrometom

Povodom otvorenja novog hipermarketa, SPAR Hrvatska za sve posjetitelje osigurao je i zabavni program i brojne promotivne aktivnosti. Tako su prvi posjetitelji prilikom samog otvorenja mogli uživati u roštiljadi s kulinarskim majstorom Tomislavom Špičekom dok je najmlađe svojim balonskim kreacijama razveselio veseli klaun i face-painting kutak. Nezaboravnim vatrometom zaključen je prvi radni dan, dok će u navedenim aktivnostima sve Velikogoričanke i Velikogoričani moći uživati sve do nedjelje, 19. lipnja 2022. godine!

Dodajmo da je povodom otvorenja najnovijeg modela INTERSPAR hipermarketa predsjednik Uprave SPAR Hrvatska Helmut Fenzl uručio je i donaciju opreme Javnoj vatrogasnoj postrojbi Velike Gorice u iznosu od 20.000 kuna. A ta oprema će zasigurno olakšati rad u uvjetima gašenja požara. Svečanost otvaranja novog maloprodajnog centra uveličao je i gradonačelnik Velike Gorice Krešimir Ačkar. Dodajmo da u Velikoj Gorici postoje još dvije SPAR trgovine. Oba su SPAR Supermarketa – jedan je u ulici Matice Hrvatske 22, a drugi na Trgu Petra Krešimira IV u sklopu zgrade Gradske tržnice. Više informacija o SPAR trgovinama i radnim vremenima doznajte na spar.hr.

Video: BBQ majstorije by Špiček – gost Marin Ivanović Stoka

Tagged