interspar hipermarket retkovec zagreb I 2022.

INTERSPAR Retkovec nakon dvomjesečne obnove ponovno otvoren!

Hipermarket INTERSPAR Retkovec, omiljena destinacija za svakodnevnu kupovinu na istoku Zagreba, nakon gotovo dva mjeseca preuređenja ponovo je otvorio svoja vrata. Ovom obnovom kupcima je u moderno opremljenom prostoru trgovine na raspolaganju bogata ponuda svježih prehrambenih namirnica i proizvoda široke potrošnje. Također, na raspolaganju je i bogata ponuda svježih prehrambenih namirnica i proizvoda široke potrošnje.


Među glavnim posebnostima novouređenog hipermarketa INTERSPAR Retkovec je nova poslužna linija na odjelu svježih namirnica. Zahvaljujući njoj sada je kupcima dostupan širok asortiman ukusnih pekarskih proizvoda. Uz to, nudi se i kvalitetno meso i mesne prerađevine, svježa riba, delikatesni sirevi te veliki izbor suhomesnatih proizvoda. Među novitetima su i svakodnevno dostupni cijeđeni sok od naranče te svježe salate pripremljene od BIO voća.

INTERSPAR Retkovec nudi i najširi izbor svježeg voća i povrća

Odjel neprehrambenih artikala s najvećim izborom proizvoda za njegu, kućne ljubimce, zabavu, djecu, školu i opremanje domaćinstva unaprijeđen je i moderniziran. On kupcima donosi još jasniji pregled svih artikala i donosi još ugodniju i cjelovitu kupovinu. Kako bi povećali protočnost i učinkovitost kupovine u novouređenom INTERSPAR hipermarketu u Retkovcu kupcima su na raspolaganju, osim klasičnih i samoposlužne blagajne. On su tu i kako bi u svakom trenu imali nadzor nad skeniranjem i plaćanjem robe.

Filijala Retkovec otvorena je još 2007. godine. Od tada, uz bogatu INTERSPAR ponudu koja je sinonim za širinu asortimana te najbolji omjer cijene i kvalitete, brojne kupce privlači odličnom lokacijom i prostranim parkingom. Dodajmo da je on sada označen novim signalizacijskim oznakama. Radno vrijeme INTERSPAR hipermarketa u Retkovcu na adresi Ulica kneza Branimira 181, izvrsno povezanog s drugim dijelovima grada, je od ponedjeljka do nedjelje od 7 do 21 sat. Više informacija doznajte na mrežnoj stranici na adresi spar.hr.

Tagged