high speed automatic dispenser / primat rd

Inovativni robotski sustav povećava efikasnost i brzinu ljekarničke usluge

Tvrtka Primat RD, kao službeni zastupnik, u svojoj ponudi odnedavno nudi inovativan robotski sustav talijanske tvrtke Cyber S.r.l. Namijenjen je ljekarnama i farmaceutskim tvrtkama koje imaju potrebu za efikasnom i brzom dopremom pojedinog lijeka ili drugog farmaceutskog proizvoda od skladišnog pretinca do kupca na blagajni kao i bržoj dopuni pretinaca. High Speed Automatic Dispenser robotski je sustav kojim se uz pomoć specijaliziranog softvera upravlja iz neposredne blizine kao i na daljinu, a omogućava povećanje efikasnosti i brzine ljekarničke usluge.

Robotski sustav je moguće kontrolirati preko računala na blagajni. Još brži način je skeniranje recepta čime se uređaju daje zapovijed te on u najkraćem mogućem roku ljekarniku i korisniku dostavlja sve lijekove s popisa.

Pomoću direktnog skeniranja recepta umanjuje se mogućnost pogrešaka na najmanju moguću mjeru te time čuva zdravlje pacijenata koji uvijek dobiju željeni lijek u količini koju je propisao liječnik.

Zahvaljujući najsuvremenijoj tehnologiji, uređaju High Speed Automatic Dispenser je u prosjeku potrebno samo šest sekundi da u dostavnu stanicu dopremi željeni lijek što znatno olakšava i ubrzava zahtjevan ljekarnički posao. Sam sustav može sadržavati do 1200 različitih proizvoda i do 8400 pakiranja čime omogućava skladištenje vrlo velikog broja proizvoda na izuzetno malom prostoru.

High Speed Automatic Dispenser je širine 280, visine 262 te dubine od 110 centimetara, a u jednom odjeljku po dubini može spremiti u prosjeku 8 do 10 kutija lijeka. Prostor za pohranu lako se konfigurira za bilo koju veličinu kutija lijekova.

Ovim inovativnim proizvodom Primat RD nastavlja tradiciju praćenja svjetskih trendova na području industrijskog dizajna i specijalizirane niše tržišta robotskih sustava.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged