gordan razumić - tridero tech - impact 2021

IMPACT 2021 nagradio inovativnu ideju umrežavanja tvrke Tridero Tech

Gordan Razumić, direktor firme Tridero Tech, na konferenciji Impact 2021 predstavio je platformu Tridero.com. Ona na globalnoj razini povezuje partnere, dobavljače i kupce u aditivnoj industriji. A u konkurenciji ostalih predavača iz Hrvatske, Njemačke, Italije i Mađarske, osvojio je visoko drugo mjesto u kategorijama Najbolji tržišni potencijal i Najbolja prezentacija.

Tim mladih i entuzijastičnih poduzetnika osmislio je način kako povezati aditivnu (3D printing) i CNC (Computer numerical control) industriju. Plan je povezati industriju na globalnoj razini kako bi čitav proizvodni lanac profitirao. Platforma Tridero.com pomaže 3D printing i CNC tvrtkama da prošire svoj posao na način da ih spaja sa pouzdanim dobavljačima sirovina kao i s novim potencijalnim kupcima.

Isto tako, pomaže i kupcima da pronađu dobrog i pouzdanog proizvođača koji odgovara njihovim specifičnim zahtjevima. Aditivna proizvodnja idealno je rješenje za industrije koje naglasak stavljaju na kvalitetu, veću fleksibilnost pri razvoju, manje troškove i bržu proizvodnju.

Glavni cilj projekta je da platforma Tridero.com bude one stop shop sustav za navedene industrije. U izradi je i mreža stručnih savjetnika koji će odgovarati na upite kupaca vezanih uz proizvodni proces i tehnologiju, koja je potrebna kako bi nastao željeni proizvod.

Platforma Tridero.com nastoji provesti masovno usvajanje aditivne proizvodnje u industrijskom svijetu

Platformom se trudi i promovirati prednosti proizvodnje na zahtjev. To znači da dijelove koji su vam potrebni možete izraditi i prilagoditi svojim potrebama uz pomoć globalne mreže dobavljača. Tridero Tech se bavi i 3D printing proizvodnjom na profesionalnim industrijskim strojevima, 3D skeniranjem i CAD/CAM dizajnom. Također, proizvode složene industrijske prototipe i modele, kalupe kao i kvalitetne zamjenske dijelove od plastike. Proizvodnju nadzire Dario Janžetić, direktor proizvodnje.

“Čast nam je bila sudjelovati na konferenciji Impact 2021, jednom od najvećih događaja u središnjoj i jugoistočnoj Europi posvećenog društveno odgovornom poslovanju. Iako Tridero Tech po strogoj definiciji nije socijalno poduzeće, sama priroda našeg posla ima elemente socijalnog poduzetništva. Primarni cilj platforme je pomoći mikro, malim i srednjim poduzetnicima da uvide prednosti aditivne i CNC proizvodnje. Tako će lakše istupiti na europsko tržište. Platforma Tridero.com omogućava suradnju sa sveobuhvatnom mrežom partnera, dobavljača i kupaca te pomaže u pojednostavljenju i digitalizaciji proizvodnih procesa. Smatramo kako je umrežavanje stručnjaka, investitora i svih onih koji vjeruju da ekonomija mora promišljati i o svom utjecaju na zajednicu u kojoj djeluje pravi put ka razvoju i napretku”, rekao je Gordan Razumić, direktor tvrtke Tridero Tech i predavač na konferenciji Impact 2021.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -