hypersocks čarape 2020

HYPERsocks slavi prvi polurođendan novim modelom i plesom u čarapama

Otkako su, potkraj prošle godine, Filip Eterović i Dorja Horvatić lansirali prvi hrvatski brend dizajnerskih čarapa HYPERsocks, gradske su ulice zašarenili trima sjajnim kolekcijama. Pomno osmišljenim dizajnom koji odlikuje odvažnost, razigranost i vedrina te beskompromisnim pristupom udobnosti i kvaliteti, HYPERsocks je čarape učinio pravim modnim statementom, dodatkom koji više nije tek bezlični komad tkanine koji sramežljivo proviruje ispod ruba hlača, već onaj koji daje karakter odjevnim kombinacijama i čini ih zanimljivijima, drugačijima i pomaknutima.

Na super mekanom pamuku HYPERsocks modela dosad su stanovale različite boje i kombinacije, svakojaki oblici i neobična bića iz mašte koja su mamila osmjehe, a svojim jedinstvenom i odvažnom, ali nimalo nametljivom estetikom te sjajnim idejama poput one da po prvi puta možete kupiti rasparene čarape, brend je osvojio mnoge čarapoljupce i privukao pregršt onih koji ovom detalju dosad nisu pridavali pažnju.

Pola godine nakon osnutka, HYPERsocks je, još jedanput, svjetlima reflektora obasjao sve svoje dosadašnje uspješnice, a šarenoj je plejadi pridodao i jedan posve novi model. Bazno bijel i svijetlih nijansi, ukrašen pokojom jarkom bojom i morskim motivima poput riba i koralja, čini savršeni modni dodatak za bezbrižne ljetne dane pred nama.

No, osim novim modelom čarapa koji će razveseliti mnoga stopala i podsjećanjem na one stare, ali i dalje aktualne modele, HYPERsocks je svoj prvi polurođendan odlučio proslaviti HYPERning tulumom koji nećete tek tako zaboraviti.

Zašto, pitate se? Zato što će vas HYPERsocks doslovno izuti iz cipela. Točno tako, HYPERsocks svoj prvi polurođendan slavi plesom u čarapama u sunčano ljetno popodne na mekanoj umjetnoj travi jednog od najljepših zagrebačkih rooftopova. Nezapamćeni afterwork tulum na repertoaru je u srijedu, 24. lipnja 2020. godine od 17 do 23 sata u OUT Garden Loungeu na adresi Ilica 16, a ako čarapoljubac u vama čezne da konačno zapleše u čarapama bez da ga itko sumnjičavo promatra, onda je HYPERsocksov polurođendan događaj koji vaša stopala ne smiju propustiti.

Plesne ritmove publici će servirati LukadeLux, Mića, phillipe i Teenchek, a za upad po cijeni od 45 kuna svaki čarapoljubac dobiva jedan par HYPERsocks čarapa po izboru (i novi ljetni model je u ponudi) te rakiju dobrodošlice, kultnu čarapovaču. No, u slučaju da vas sreća ne pomazi i morate propustiti jedinstveni zagrebački tulum u čarapama, novi model možete nabaviti na službenoj web-stranici HYPERsocksa shop.hypersocks.org.

Polurođendansku seriju fotografija u street style stilu, a u čijem su fokusu svi dosadašnji HYPERsocks modeli, svojim je objektivom snimio Sanjin Kaštelan. U ulozi modela su Anja Polić, Ana Mišetić, Luka Ajduković i Pavao Begovac.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - -