huawei freebuds pro bežične slušalice 2020

Huawei predstavio FreeBuds Pro i FreeLace Pro bežične slušalice

Među proizvodima koje je Huawei predstavio na ovogodišnjoj Developers konferenciji (HDC) našla su se i dva para slušalica koje nose oznaku “PRO”, a namijenjeni su korisnicima koji očekuju samo vrhunski zvuk.

Nove Huawei FreeBuds Pro su prve istinske bežične slušalice (TWS) na svijetu koje podržavaju dinamičko poništavanje šuma, a Huawei FreeLace Pro uz izvrstan zvuk i moderan dizajn, nude i vrhunsku autonomiju baterije.

Huawei je uz implementaciju tehnologije inteligentnog dinamičkog poništavanja šuma na istinske bežične slušalice (TWS) potvrdio svoju poziciju tržišnog inovatora na tom području. Nove slušalice pružaju izvrsnu kvalitetu izrade, vrhunsku povezivost i kvalitetu zvuka, a slušalice će biti udobne čak i nakon duljeg korištenja. Huawei FreeBuds Pro slušalice dizajnirane su minimalistički i funkcionalno, a dolaze uz tri različite veličine silikonskih čepića kako bi se osigurala maksimalna udobnost za svakog korisnika.

Aplikacija AI Life otkrit će jesu li slušalice savršeno smještene u uho korisnika te tako pomoći korisnicima u osiguravanju savršenog zvuka. Da bi to postigao, Huawei Audio Lab prikupio je i analizirao podatke o ušnim kanalima preko 1.000 stvarnih korisnika širom svijeta.

Huawei FreeBuds Pro: Inteligentno dinamičko poništavanje šuma i brojne napredne opcije

Slušalicama je moguće upravljati preko dodira, a dizajnirane su kako bi se minimizirao utjecaj buke vjetra. Štoviše, korisnici mogu jednostavno omogućiti aktivno uklanjanje šuma, prilagoditi glasnoću, odgovarati na pozive, pokrenuti reprodukciju i preskočiti pjesme pomoću dodira Huawei FreeBuds Pro slušalica. Geste su vrlo intuitivne, a Huawei FreeBuds Pro može precizno otkriti navike korisnika kako bi smanjio nenamjerne dodire.

Huawei FreeBuds Pro je kompanijin najnoviji i najnapredniji audio proizvod dosad, a uz tehnike proizvodnje koje koriste vodeći Hi-Fi proizvođači, slušalice smanjuju vibracije kako bi pružile oštar i čist zvuk. Audio izvrsnost FreeBuds Pro nadopunjuje Dynamic EQ Adjustment značajkom koja koristi podatke iz mikrofona u uhu za automatsku optimizaciju zvuka za određenu vrstu uha korisnika.

Dinamičko poništavanje zvuka podržano je do 40 dB

Dok silikonski nastavak u uhu prirodno uklanja neželjene zvukove. Dvostruki mikrofoni smješteni unutar i izvan slušalica mogu brzo prepoznati okolnu buku i automatski se prebaciti između tri načina poništavanja buke – General, Cozy i Ultimate – kako bi učinkovito smanjile buku iz okoline.

S omogućenim aktivnim uklanjanjem buke, baterija traje do 4,5 sata, dok bez aktiviranja ove funkcije baterija traje čitavih 7 sati bez potrebe za punjenjem priloženim kućištem. Uključivanje i isključivanje uklanjanja buke jednostavno je kontrolirati stiskanjem drške slušalica. Uz to, Huawei FreeBuds Pro prve su pametne bluetooth slušalice s dvije antene na svijetu. Svaka je slušalica opremljena s dvije antene koje nude 360° pokrivanje bluetooth signala u svim smjerovima za stabilniju vezu.

Huawei FreeBuds Pro dolaze u tri izdanja – Carbon Black, Ceramic White i Sliver Frost po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 199 eura.

Huawei FreeLace Pro nude dvostruko aktivno poništavanje buke i impresivno audio iskustvo

Nove Huawei FreeLace Pro slušalice nasljeđuju stil prethodne verzije FreeLacea, uz dodanu funkciju aktivnog poništavanja buke s dva mikrofona, a dolaze i s poboljšanjima u kvaliteti zvuka, 24-satnim trajanjem baterije, brzim punjenjem i uparivanjem za poboljšano korisničko iskustvo.

Za bolju udobnost i stabilnost korištenja, Huawei FreeLace Pro imaju ergonomske nastavke, a izrađene su od vrhunskih materijala koji neće nadražiti kožu korisnika ni pri duljem korištenju. Žica kojom su slušalice povezane ima posebno fizičko svojstvo lakog savijanja i vraća u prvobitni oblik, što dodatno poboljšava udobnost nošenja tijekom vježbanja ili putovanja na posao.

Uz FreeLace Pro, korisnici više ne moraju brinuti o buci koja ih okružuje, slušalice podržavaju aktivno uklanjanje buke do 40 dB, uz dva ugrađena mikrofona visoke osjetljivosti. Paljenje i gašenje ove funkcije izrazito je jednostavno – potrebno je pritisnuti lijevu slušalicu na dvije sekunde. Za razliku od smanjenja buke pri pozivu s jednim mikrofonom, Huawei FreeLace Pro koristi prilagodljivi sustav s 3 mikrofona koji otklanja smetnje ambijentalne buke ili buke vjetra, povećavajući jasnoću poziva.

Za vrhunsku reprodukciju zvuka zaduženi su 14 mm dinamički driveri napravljeni od vrhunskih materijala

Slušalice podržavaju i HiPair tehnologiju sa svojim USB-C dizajnom, tako da je moguće iskoristiti bilo koji pametni telefon, računalo ili tablet za brzo punjenje. Kad se Huawei FreeLace Pro priključe na pametni telefon ili tablet, uređaj će automatski otvoriti skočni prozor za traženje bluetooth uparivanja, što je prikladnije od tradicionalnih načina uparivanja i punjenja, a prebacivanje s jednog na drugi uređaj izrazito je jednostavno – potrebno je tek napraviti dvostruki klik na njih.

Ugrađena baterija od 150 mAh nudi autonomiju od 24 sata na jednom punjenju, a punjenje od samo 5 minuta osigurava čak 5 sati reprodukcije.

Huawei FreeLace Pro dolaze u tri boje – Graphite Black, Spruce Green i Dawn White, a preporučena maloprodajna cijena iznosi 119 eura.

huawei freelace pro bežične slušalice 2020

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -