huawei smartphone / 2021.

Huawei osigurao popuste na sve popravke uređaja van jamstvenog roka!

Početak godine odlično je vrijeme za rješavanje zaostalih poslova i zadataka pa je tako Huawei odlučio svojim korisnicima ponuditi popravak ili osvježavanje njihovog pametnog uređaja po promotivnim cijenama!

Svi korisnici koji posjete Huaweijev servisni centar između 28. i 30. siječnja 2020. godine dobit će 2% popusta na sve vanjamstvene popravke i besplatne usluge poput zamjene zaštite zaslona i dezinfekcije uređaja u sklopu Huawei dana servisa.

Pametni telefoni danas su brojnim korisnicima najvažniji alat i postali su nezamjenjivi dio svakodnevice. No, uz tako čestu upotrebu, često dolazi do neželjenih oštećenja kao što su slomljeni zaslon ili ogrebotina na poleđini uređaja.

Potaknuti takvim situacijama, u Huaweiju su odlučili svim korisnicima ponuditi 20% popusta na sve popravke van jamstvenog roka, besplatnu zaštitu za zaslon uređaja i besplatnu dezinfekciju i čišćenje uređaja tijekom posljednjeg četvrtka, petka i subote svakog mjeseca. Korisnici ponudu u sklopu Huawei dana servisa mogu iskoristiti od 28. do 30. siječnja.

Još jedan od načina na koje korisnici često slučajno oštete svoj uređaj je nošenjem u džepovima, torbama i ruksacima

Ogrebotine na zaslonu normalna su pojava nakon nekog vremena, a Huawei sada nudi do 50% popusta na zamjenu folije stražnjeg poklopca telefona. Snižena cijena uključuje i montažu, dok je za pojedine modele moguće odabrati razne varijante stražnjeg poklopca.

Situacija iz noćne more većine korisnika je ispadanje pametnog telefona na pod koje rezultira razbijenim zaslonom. Huawei je u posebnu ponudu uključio i do 50% popusta na zamjenu zaslona. Promocija također uključuje zamjenu matične ploče za odabrane modele Huawei uređaja po sniženim cijenama, a Better Together ponuda vrijedi do kraja siječnja.

Atraktivne cijene zasigurno će potaknuti korisnike na popravke koje dugo odgađaju

Kako bi kvaliteta usluge bila na najvišoj razini i osigurala sigurnost u svakom trenutku, Huaweijevi tehničari podvrgavaju svaki popravljeni uređaj postupku čišćenja i dezinfekcije. Zahvaljujući korištenju kutije za dezinfekciju cijeli postupak traje izrazito kratko, a više o samoj ponudi doznajte na mrežnim stranicama Huaweija.

Ponudu u sklopu Huaweijevih dana servisa moguće je iskoristiti kod sljedećih partnera:

  • Insignum – Kurelčeva 4, Zagreb
  • Insignum – Rudeška cesta 146, Zagreb
  • Insignum – Ul. Petra Zoranića 1, Split

Better Together ponuda dostupna je u:

  • MMM-Agramservis – Slavonska avenija 22d, Zagreb
  • Tech Doctor – Radnička cesta 1A, Zagreb

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -