godišnja ulaznica - maxtv to go - gnk dinamo - 2020

HT će omogućiti vlasnicima Dinamove godišnje ulaznice aktivaciju MAXtv To Go usluge

Građanski nogometni klub Dinamo i Hrvatski Telekom premijerno predstavljaju posebnu pogodnost za vlasnike godišnjih ulaznica GNK Dinamo! Naime, kako su diljem svijeta sport i nogomet jedno su vrijeme bili zaustavljeni zbog epidemije korona virusa, sada s veseljem objavljujemo da se nogomet ne vraća samo na nogometne travnjake, već i na TV ekrane i pametne uređaje! Hrvatski prvak osmislio je i inicirao pogodnost za vlasnike godišnjih ulaznica za sezonu 2019/20. koji će u sklopu kampanje s Hrvatskim Telekomom sve utakmice Dinama u Hrvatski Telekom Prvoj ligi moći gledati uživo na MAXtv To Go platformi i to potpuno besplatno!


Utakmice Hrvatski Telekom Prve lige sukladno odlukama nadležnih institucija bit će održane bez prisustva gledatelja na nogometnim stadionima, a navijači Dinama koji su ujedno i vlasnici godišnjih ulaznica moći će uživati u nogometnim potezima Plavih besplatno putem televizora i pametnih uređaja.

Pogodnost za vlasnike godišnjih ulaznica bit će aktivna od 6. lipnja do 31. srpnja 2020. godine

MAXtv To Go uslugu uz dobiveni kod moći će aktivirati i vlasnici godišnjih ulaznica GNK Dinamo koji do sada nisu bili MAXtv To Go korisnici niti korisnici usluga Hrvatskog Telekoma.

Vodeći hrvatski davatelj telekomunikacijskih usluga omogućit će svakom vlasniku godišnje ulaznice GNK Dinamo za sezonu 2019/20. pristupni kod za aktivaciju MAXtv To Go usluge u sklopu koje će biti moguće gledati MAXtv i sve utakmice Plavih u Hrvatski Telekom Prvoj ligi do kraja ove natjecateljske sezone. Navijači će nakon registracije moći preuzeti MAXtv To Go aplikaciju na svoj mobitel, računalo, tablet ili SMART tv.

Objava informacija o aktivaciji pogodnosti

GNK Dinamo na svojoj će web stranici gnkdinamo.hr početkom lipnja objaviti sve detalje o aktivaciji ove pogodnosti za vlasnike godišnjih ulaznica.

Pozivamo navijače da prate službene kanale kluba u nadolazećim danima kako bi na vrijeme saznali sve informacije o pogodnosti koju su Dinamo i HT osigurali za vlasnike godišnjih ulaznica.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged