hrvatsko mirovinsko osiguravajuće društvo - logo 2021.

Hrvatsko mirovinsko osiguravajuće društvo krenulo sa isplatama mirovina

Hrvatsko mirovinsko osiguravajuće društvo d.d. (HRMOD) otvorilo je svoja vrata 4. siječnja i građanima isplatilo prve mirovine. HRMOD se bavi isplatom obveznih i dobrovoljnih mirovina temeljem individualne kapitalizirane štednje građana u mirovinskim fondovima.

Osnivač prvog hrvatskog mirovinskog osiguravajućeg društva je Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje (HZMO). Naime, u godinama koje dolaze očekuje se sve veći broj građana koji će primati kombinirane mirovine koje isplaćuju HZMO i mirovinska osiguravajuća društva.

Uključivanjem HRMOD-a na tržište isplate mirovina, građani dobivaju mogućnost izbora u trenutku ostvarivanja prava na mirovinu temeljem individualne štednje u obveznom i dobrovoljnom mirovinskom fondu.

Konkurencija na tržištu pozitivno će utjecati na kvalitetniju ponudu mirovinskih programa i smanjenje naknada te u konačnici, na bolju uslugu za sve građane.

Hrvatsko mirovinsko osiguravajuće društvo radi na razvoju novih proizvoda u svojoj ponudi

Ali i na digitalizaciji poslovanja, a sve u cilju kako bi građanima proces ugovaranja i isplata mirovina bio jednostavniji. Sigurnost isplata, odgovorno poslovanje i partnerski odnos s budućim korisnicima, učinit će HRMOD društvom prvog izbora u isplati dugoročno održivih mirovina. Više informacija o HRMOD-u doznajte na mrežnim stranicama na adresi hrmod.hr.

“U naredne tri godine radit ćemo na razvoju poslovanja, a u četvrtoj godini možemo očekivati poslovanje s dobiti. U naše društvo planiramo privući polovinu budućih umirovljenika koji se odluče za kombiniranu mirovinu, koju će do 2025. godine primati više od 20.000 građana. Govoreći o brojkama, ovdje se okvirno radi o 2,2 milijarde kuna ušteđenih u mirovinskim fondovima i prenesenih u mirovinsko osiguravajuće društvo. Sklapanjem ugovora o mirovini s nama, građani će donijeti dobru odluku te odabrati sigurnog i pouzdanog partnera za isplatu mirovine”, rekla je Renata Gecan Milek, predsjednica Uprave HRMOD-a.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - -