t-centar - iblerov trg, zagreb - hrvatski telekom - 2020.

Hrvatski Telekom otvorio novi multimedijalni T-Centar na Iblerovom trgu

S ciljem unaprjeđenja korisničkog iskustva te pružanja još kvalitetnije usluge, Hrvatski Telekom je na Iblerovom trgu u Zagrebu otvorio još jedan novi multimedijalni dućan. HT je tako čak 26 svojih “tradicionalnih” T-Centara preuredio u moderne dućane prema najvišim standardima. Time još jednom natojao pokazati “kako prati i stvara najnovije tehnološke trendove”.

T-Centar na Iblerovom trgu podijeljen je u više funkcionalnih cjelina i u potpunosti je prilagođen svim korisnicima usluga Hrvatskog Telekoma. Uz sve standardne mogućnosti, pripadnici Generacije Z i svi oni koji se tako osjećaju, u prvoj se specijaliziranoj zoni u sklopu T prodajnog mjesta mogu upoznati sa svim uslugama koje nudi brand “bonbon”.

Također, na pametnim uređajima u bonbon zoni, posjetiteljima su na raspolaganju i glazbeni albumi Billie Eilish. Podsjetimo, ona je višestruka dobitnica nagrade Grammy i globalna aktivistica u području širenja “digitalnog optimizma”. Ovaj T-Centar krasi i takozvana chill zona gdje korisnici, surfajući internetom, mogu isprobavati nove funkcionalnosti na ondje izloženim pametnim uređajima.

Zaposlenici, ali i sam prostor T-Centra na Iblerovom trgu, opremljeni su u skladu sa svim epidemiološkim preporukama. Ekološki osviješteno uređenje uz već prepoznatljiv green wall u najnovije uređenim T prodajnim mjestima omogućava još ugodniju atmosferu prilikom upoznavanja sa širokim portfeljem proizvoda.

Hrvatski telekom ima cilj da u T-Centrima poveže korisnike svih dobnih generacija

HT bi im na zabavne i zanimljive načine približio kako sve najnovije tehnologije mogu učiniti svakodnevne živote ljepšima, zabavnijima i jednostavnijima. Tako će upravo ovaj T-Centar, čim to epidemiološka situacija dozvoli, biti prvi dućan Hrvatskog Telekoma u kojemu će se organizirati brojna druženja i radionice. Tu će posjetitelji uživati u razmjeni znanja te brojnim raznovrsnim zabavnim sadržajima koje omogućuju digitalne usluge. Više informacija doznajte na mrežnoj stranici na adresi hrvatskitelekom.hr.

“Naši korisnici zaslužuju najbolju uslugu. Njen sastavni dio su i visokofunkcionalna, multimedijalna i moderno uređena prodajna mjesta. Osmišljena i organizirana na način da osiguravaju besprijekorno korisničko iskustvo i nude brojne sadržaje. Naš T-Centar na Iblerovom trgu prostor je koji objedinjuje tehnološke novitete i pogodnosti fizičke poslovnice. Ponosni smo što je opremljen po uzoru na najmodernije europske multimedijalne dućane. Ovim otvorenjem pokazujemo da i u izazovnim vremenima nastavljamo s ulaganjima u našu ponudu i još kvalitetniju uslugu“, rekla je Maja Žunić, direktorica Sektora prodaje privatnim korisnicima Hrvatskog Telekoma.

Tagged