uipath automation award - 2019 winners

Hrvatski start-upovi se mogu se prijaviti na UiPath Automation Awards

UiPath, vodeća tvrtka za RPA (Robotic Process Automation) softver, drugu godinu zaredom organizira UiPath Automation Awards natjecanje koje je otvoreno je za start upove i tvrtke u ranoj razvojnoj fazi, a koji razvijaju B2B softver za automatizaciju, posluju na području Srednje i Istočne Europe te Turske, što znači da se na natjecanje mogu prijaviti i hrvatske tvrtke koje zadovoljavaju uvjete. Natjecanje nagrađuje najperspektivnije tvrtke na području softvera za automatizaciju, a ima dvije kategorije: start-up i scale-up. Cilj natjecanja je identificirati nove tehnologije i tvrtke u regiji koje mogu imati globalni utjecaj te doprinijeti rastu ekosustava rješenja za automatizaciju, a zanimljivo, kao UiPathov partner, Microsoft je ekskluzivni sponzor kategorije Start-up.


Start upovi i tvrtke u ranoj razvojnoj fazi mogu se prijaviti na natjecanje putem linka sve do 30. kolovoza 2020. godine. U kategoriji start-up automation mogu sudjelovati start-upovi s postojećim timovima od dvoje ili više ljudi, koji imaju minimalni održivi proizvod (MVP) za automatizaciju te su do sada financiranjem prikupili maksimalno milijun dolara. Pobjednik će dobiti novčanu nagradu od 50.000 eura koju sponzorira Microsoft, mentorstvo UiPath stručnjaka te marketinšku i tehničku podršku tijekom 12 mjeseci. Dodatno će imati priliku predstaviti svoja rješenja na UiPath događanjima i putem tvrtkinih kanala.

Kategorija scale-up automation otvorena je za tvrtke koje imaju tim od četvero ili više ljudi i razvile su funkcionalnu tehnologiju za automatizaciju, imaju minimalno tri kupca te su do trenutka prijave financiranjem prikupile maksimalno tri milijuna dolara. Nagrada za pobjednika uključuje mentoriranje C-razine i podršku prodaji, uključujući i priliku da pobjedničku tehnologiju predstavi globalnim klijentima po izboru UiPatha te da svoja rješenja za automatizaciju predstavi na UiPath Immersion Labu i na ostalim UiPath događanjima, kao i na UiPath kanalima.

Tijekom proteklih mjeseci, automatizacija se pokazala ključnim čimbenikom u pružanju podrške organizacijama u javnom sektoru i tvrtkama da osiguraju kontinuitet poslovanja tijekom COVID-19 krize. Od pomaganja liječnicima i medicinskom osoblju do podrške svim ostalim poslovnim sektorima, automatizacija je učvrstila svoju poziciju u tvrtkama kao pouzdan, skalabilan i isplativ alat.

Prvo natjecanje održano 2019. godine privuklo je više od 100 start-upova i tvrtki iz 16 europskih zemalja, a pobijedili su Edward.ai iz Poljske (Start-up Automation Award) i SmartDreamers iz Rumunjske (Scale-up Automation Award).


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged