hippy garden / #neverstopchanging-2019

Hippy Garden se usudi, zna i može – predstavljena nova modna kolekcija NEVER STOP CHANGING

Dizajnerica Đurđica Vorkapić u potpunosti realizira svaku svoju ideju pa tako i bilo i u ovoj uzbudljivoj Hippy Garden kampanji. Jasnom vizijom koristi se fotografskom i filmskom umjetnošću, stvarajući modnu avanturu i priliku za snove, a poznato je da svijet mode nudi impresivne mogućnosti. U duhu branda Hippy Garden fokus kolekcije #NEVERSTOPCHANGING je na nježnoj, u isto vrijeme egzotičnoj strani žene koju gleda kroz krhku lupu osjećaja. Upečatljivi su cvjetni printevi i prepoznatljive Hippy Garden forme koje uvijek šalju jedinstvenu modnu poruku. Ovog puta to je #NEVERSTOPCHANGING. Svijet viđen očima dizajnerice uvijek zaintrigira i prkosi klasici, a u njenim modnim kreacijama nemoguće postaje moguće.


Dugo očekivana modna revija održat će se u utorak, 15. listopada 2019. godine na tajnovitoj lokaciji unutar Klovićevih dvora (Jezuitski trg 4, Gornji grad).

Za fotografije zaslužan je Šime Eškinja, video materijal Patrick Nieuwpoort, a naslovna lica kampanje su Vesna Parčina, Lea Zeba i Antonija Gogić, junior modeli David Princip i Gabriel Poljak. Šminku potpisuje Nikolina Gega, frizuru studio Evelin dok je za styling odgovoran Hippy Garden team.

hippy garden zagreb - logo 2019

PROČITAJTE VIŠE:

Tagged