modna kampanja for her / hippy garden 2019

Hippy Garden – modna kampanja intrigantnog naziva “For Her”

Nevjerojatno atmosferična modna kampanja priziva neko drugo vrijeme gdje vladaju idealizirane ikone inspirirane mentalnim i emotivnim etiketama.


Ne uplićući se u komplicirane forme, slojeve, uzorke ili boje, Đurđica Vorkapić stvorila je vrlo snažne i bezvremene komade visoke mode, vjerno njegujući prepoznatljiv kod modnog brenda.

Svaki odjevni komad je pomno osmišljeni dio zaokružene priče, a naglasak je i ovog puta na veličanstvenim haljinama, kombinezonima i funkcionalnim ogrtač – haljinama.

Luksuzni materijali i svijetle nijanse možda i nisu najbolji izbor za svakodnevne aktivnosti. No svakako odražava sve ono što Hippy Garden predstavlja – luksuz i raskoši koje bismo svi u životu barem jednom voljeli iskusiti.

Fotografije potpisuje uspješni modni fotograf Šime Eškinja, za make-up je zaslužna jedna od najpoznatijih domaćih make up artistica Sanja Agić, a frizure zagrebački frizerski salon Evelin.

U kampanji su sudjelovali modeli Manuela M., Vasiljeva M. i Korina B., a cijelu kolekciju možete vidjeti i uživo na poznatoj modnoj adresi – Hippy Garden – Masarykova 5, Zagreb.

Tagged