wiip starter kit black / hgspot 2019

HGSPOT izaziva duhansku industriju i lansira prvu hrvatsku e-cigaretu

HGSPOT, jedan od vodećih hrvatskih trgovaca informatičkom opremom, predstavio je prvu domaću elektroničku cigaretu. Wiip, kako glasi ime HGSPOT-ovog brenda e-cigareta, predstavljen je tržištu nakon višegodišnjeg istraživanja koje je provodilo više od 20 inženjera i kemičara. U proces razvoja vrijednog više od 20 milijuna kuna, bile su uključene sve razine kompanije – od menadžmenta do proizvodnog pogona i vlasnika, dok sam proizvod danas zapošljava više od 50 ljudi.

Wiip je alternativa pušenju od kojeg godišnje umre oko 700.000 ljudi, što je gotovo grad veličine Zagreba

Riječ je o zatvorenom sustavu proizvoda koji ne dopušta miješanje tekućina i ručno mijenjanje sastava umetaka, tzv. Wiipoda te dodavanje vlastitih supstituta. Wiip je siguran proizvod koji nema nusprodukata u parama, opušaka i neugodnih mirisa. Prvi je to uređaj u jugoistočnoj Europi koji okreće duhansku industriju s ciljem stvaranja neusporedivo manje štetnih te praktičnijih alternativa.

“Odlučili smo tržištu ponuditi novo, kvalitetnije rješenje kad je alternativa pušenju u pitanju, a na lansiranje Wiipa potaknulo nas je višegodišnje iskustvo rada u vape industriji. Premijerno smo ga predstavili na Inter-Tabac sajmu u Dortmundu i ne tajimo da od brenda imamo visoka očekivanja. Izvrsne reakcije koje smo dosad dobili i više su nego dovoljan motiv da se naši pregovori za istup na regionalno, a potom i europsko tržište intenziviraju”, istaknuo je Saša Lončar, direktor i vlasnik HGSPOT grupacije i dodao kako se trenutnim kupcima najviše sviđa funkcionalnost, dizajn i praktičnost proizvoda.

Wiip je certificiran i izvorno hrvatski proizvod koji se proizvodi u Zagrebu. Temelji se na tzv. 6 NO filozofiji koja korisnicima omogućava iskustvo bez pregrijavanja uređaja, čišćenja, curenja i pretakanja tekućina, neugodnih mirisa i opušaka te kašlja i neugodne boli u grlu, čekanja između dva inhaliranja i slučajnog paljenja e-cigareta.

Wiip Starter kit se sastoji od Wiip uređaja, Wiipoda s različitim aromama i USB kabla koji se koristi za punjenje uređaja. Wiip uređaji dolaze u četiri boje – crnoj, nebeskoj sivoj, rozoj i zlatnoj – i dostupni su na više od 2000 prodajnih mjesta.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged