hervis sports I city center one west zagreb I 2022.

Hervis, lanac trgovina sportskom opremom, slavi svoj 15. rođendan

Prošlo je 15 godina otkako je otvorena prva Hervis trgovina sportskom opremom u Hrvatskoj. Danas ih je već 15, a dodajmo da se tijekom 2022. godine otvaraju i tri nove. Hervis trgovine u kojima radi gotovo 200 zaposlenika, tijekom svih ovih godina kupcima su omiljena adresa za kupovinu sportske opreme za trčanje, planinarenje, biciklizam, skijanje, fitnes i druge sportove. A ove slavljeničke godine u pripremi je i niz iznenađenja za kupce.

“Hervis je u Hrvatskoj počeo s radom 2007. godine. Tada je tvrtka otvorila vrata svoje prve sportske trgovine u trgovačkom centru City Center One West na zagrebačkom Jankomiru. U to vrijeme u Hrvatskoj nije bilo sportskih dućana velikog formata tako da smo probijali led. U skladu s našim sloganom, već 15 godina podržavamo sport i zdrav način života”, rekao je Aleš Černe, direktor Hervisa za Sloveniju i Hrvatsku.

Hervis se i dalje smatra jednim od najvećih trgovaca sportskom opremom u regiji

Veliku ulogu Hervisu igraju i zaposlenici, koji su i sami sportski aktivni… Kompetencije u prodaji na radnom mjestu stječu se na Hervis Academy – posebnom obrazovnom programu kroz koji prolaze svi prodavači. “Na taj način uvijek su naoružani svim pravim i točnim informacijama i zaista mogu dati profesionalne savjete kupcima”, dodaje Černe.

Nakon 15 godina, Hervis je danas jedan od najvećih i najvažnijih trgovaca sportskom opremom u Hrvatskoj. Tvrtka u svojim trgovinama, ali i online, sportašima nudi sve što im je potrebno za sportske aktivnosti. Unatoč epidemiji koronavirusa, Hervis je 2021. godine ostvario više od 33 milijuna eura godišnjeg prometa. Zbog pandemije udio online prodaje značajno je porastao posljednjih godina i trenutno je već dvoznamenkast.

Digitalni razvoj tvrtke u kojoj možete naći poznate sportske brendove

Hervis je online prodaju predstavio kupcima već 2011. godine, a do danas je taj način prodaje doživio radikalan razvoj i brojne promjene. Tako u online trgovini kupac na jednom mjestu može dobiti sve proizvode širokog asortimana iz fizičkih trgovina. U pojedinim segmentima kupcima su za lakši izbor dostupni konfigurator tenisica za trčanje, konfigurator skija, a povremeno i online savjetovanje uživo.

Uz sve najznačajnije svjetske brendove, potrošači mogu birati i neke od brojnih poznatih brendova iz regije. Izdvojit ćemo tvrtku Rog sa svojim nezamjenjivim pony biciklom, brojne proizvode brenda Alpina ili proteini.si. Osim spomenutih brendova, ove godine ekskluzivno su u ponudi i Elan bicikli – što je novost na tržištu.

Ponuda uključuje i neke druge ekskluzivne brendove. Tu su Kilimanjaro s dodacima od glave do pete za sve planinare, Benger sa svojom linijom funkcionalne odjeće za sva godišnja doba, X Fact s linijom bicikala i biciklističkih dodataka te Cygnus s trendi artiklima za sve mlade. Dodajmo da je brend Kilimanjaro poznat po vrhunskim organskim materijalima usmjerenim na održivost i zaštitu prirode.

Hervis sponzorski podržava brojne sportske manifestacije

“Kupce podržavamo organizacijom treninga trčanja i pripremama za maratone. U suradnji s Hrvatskim planinarskim savezom organiziramo obiteljske planinarske izlete i izvodimo skijaške testove. U trgovinama ih mazimo nizom inovativnih ponuda, poput tzv. Boot fittinga, analize stopala koja olakšava pronalaženje odgovarajuće obuće za skijaško trčanje ili zimsko skijanje”, komentirao je Černe.

Dodajmo da je tvrtka sponzorski prisutna na brojnim rekreativnim sportskim događajima kao što su Splitski maraton, B2B utorak, Varaždinski polumaraton, Medvednica Trail, Zagrebački noćni cener, suradnje s Hrvatskim planinarskim savezom, Trčaone

U trendu s iznajmljivanjem opreme i programom vjernosti

U ponudi su popularne usluge najma SUP-ova i skija. Naročito za proizvode kao što su e-bicikli, koji su već neko vrijeme u trendu, a posljednjih godina sve je popularnije i turno skijanje. Krajem ove godine, u sklopu 15. obljetnice, Hervis priprema i potpuno novi koncept programa vjernosti koji će u posebnoj modernoj aplikaciji biti dostupan svim članovima vjerojatno najvećeg sportskog kluba u našoj zemlji – Hervis SportsCluba.

Kompletnom renovacijom svojih poslovnica koji su započeli 2021. godine, Hervis slijedi i novi koncept dizajna trgovina. A on se fokusira na “sportske svjetove” – trčanje, biciklizam, planinarenje, fitness, skijanje, turno skijanje i Info Point. Ovdje kupcima nude brojne inovativne i personalizirane usluge te profesionalne savjete. Info točka predstavlja potpuni doživljaj kupnje za kupca. On je potpuno u duhu filozofije “kupac na prvom mjestu” koju na hrvatskom tržištu nastoje provoditi već 15 godina.

Uz nove trgovine, velika obljetnica donosi i popuste!

Upravo kompletnom renovacijom svojih trgovina Hervis želi obilježiti godišnjicu i svojim kupcima pružiti novo, moderno iskustvo kupovine. Trgovine Hervis u zagrebačkom City Center One West i Hervis u Rijeci već blistaju u novom imidžu. A do kraja 2022. godine zasjat će i trgovine u Zadru i City Center One East u Zagrebu. Isto će se dogoditi i u ostalim trgovinama. Uz navedeno renoviranje, ove će godine biti otvorene i čak tri nove poslovnice.

“U godini slavlja razmazit ćemo naše kupce koji su nam, osim zaposlenika, zapravo omogućili obilježavanje ovog časnoga jubileja. Mjesec svibanj bit će prilika za posebno povoljnu kupovinu u svim Hervisovim trgovinama, kao i online na adresi hervis.hr. A u duhu obljetnice kupci će uz brojne druge pogodnosti dobiti čak 15% dodatnog popusta na odabrane, pa i već snižene proizvode”, rekao je direktor Hervisa Aleš Černe.

Tagged