wai moment - hard seltzer - zagrebačka pivovara - 2021.

Hard seltzer WAI Moment – novo osvježavajuće piće koje dolazi u tri okusa

WAI Moment, hard seltzer Zagrebačke pivovare stigao je u Hrvatsku. To je novo osvježavajuće piće i stiže u tri različita okusa – limeta i menta, tropsko voće i bobičasto voće. Ovaj premium hard seltzer s udjelom alkohola od četiri posto sadrži prirodne arome i dolazi bez umjetnih boja i konzervansa, a Istodobno je veganski i bez glutena.

WAI Moment kao bazu koristi voćno vino – fermentiranu jabučnu bazu, gaziranu vodu i prirodne arome. A kao takav sadrži manje od 99 kalorija po limenci! Hard seltzeri su se širom svijeta u posljednjih nekoliko godine pokazali kao jedno od najpopularnijih inovacija, s kontinuiranim troznamenkastim rastom na zahtjevnom američkom tržištu.


U Europi su se odnedavno počeli pojavljivati novi brandovi hard seltzera. Tako je Hrvatska jedna od prvih zemalja koja svojim potrošačima omogućuje probati ovaj globalni hit. Uz Hrvatsku, WAI Moment će biti predstavljen i potrošačima širom zemalja Srednje i Istočne Europe.

“S ponosom predstavljamo WAI Moment – novu vrstu alkoholnog pića koja će savršeno nadopuniti naš portfelj. Jasno smo izrazili svoju ambiciju da idemo van kategorije piva, a ovim proizvodom ispunjavamo to obećanje. Hard seltzeri osvajaju svijet, a siguran sam da će se svidjeti i našim potrošačima. WAI Moment je idealan izbor za sve koji žele odgovorno uživati u iznimnim okusima pića napravljenog s prirodnim aromama. Broj kalorija čini ga još posebnijim”, rekao je Miroslav Holjevac, predsjednik Uprave Zagrebačke pivovare. Više o novom piću doznajte na mrežnim stranicama tvrtke na adresi zagrebackapivovara.hr.

Tagged