halfprice / westgate zagreb croatia / 2021. / jelena marinović

HalfPrice, lanac dizajnerske odjeće i obuće, otvorio trgovinu u Westgateu

HalfPrice, maloprodajni lanac dizajnerske odjeće i obuće konačno je stigao u Hrvatsku! Na preko 2.500 metara kvadratne površine u sklopu WESTGATE Shopping Cityja otvorena prva HalfPrice trgovina u Zagrebu. U njoj kupci mogu pronaći široki asortiman proizvoda i modnih dodataka.

U bogatoj ponudi HalfPricea nalazi se preko nekoliko tisuća artikala po vrlo atraktivnim cijenama. A tu ćete naći brendove široke potrošnje pa sve do premium svjetskih brendova. Ovaj zanimljiv i moderan koncept poslovanja koji će obogatiti ponudu svakog trgovačkog centra prvi je takav u Hrvatskoj. I dodajmo, cijene brojnih artikala popularnih premium brendova snižene su čak do 80% i više!


“Ovakav koncept off-pricea kakav prvi put na hrvatsko tržište donosi HalfPrice. Danas svatko želi posjedovati neki dizajnerski komad, a pritom ga kupiti po znatno povoljnijoj cijeni. Nadamo se da će ga zavoljeti i hrvatski kupci jer u HalfPriceu mogu očekivati vrlo raznoliku ponudu. A u njoj će čak i oni najzahtjevniji sigurno pronaći nešto za sebe”, rekla je Martina Perić, marketing menadžerica CRO & Sl HalfPricea.

HalfPrice je potpuno novi brend na tržištu

On je uspješno lansiran početkom svibnja 2021. godine u Poljskoj, a zatim su otvorene prve poslovnice u Austriji, Mađarskoj i Češkoj. Hrvatska je tako postala peta zemlja u Europi u kojoj je ovaj popularni lanac otvorio svoju novu trgovinu. A u njoj možete pronaći široku ponuda kvalitetne odjeće, obuće, kozmetike, igračaka i dodataka za dom.

Koncept branda je takav da svaki dizajnerski komad dolazi u svega nekoliko primjeraka. Stoga kupci moraju redovito pratiti HalfPrice i biti brzi prilikom donošenja odluke o kupnji. Jer nova odjeća, obuća i modni dodaci dolaze svakodnevno.

Povodom otvorenja prve poslovnice u Westgateu pripremljene su brojne pogodnosti

Tu su poklon voucheri, a izdvojit ćemo i stalne pogodnosti poput rođendanskih kupona, SALE kutka, kao i pogodnost povrata bez računa. Također, ukoliko postanu članovi HP kluba kupci ostvaruju dodatnu pogodnost koja se zaista isplati, a to je 7% dodatnog popusta svakog utorka!

Svoj omiljeni komad dizajnerske odjeće, obuće ili raznih dodataka kupci sada mogu nabaviti u prvoj HalfPrice trgovini koja je otvorena u sklopu WESTGATE Shopping Cityja u Zagrebu/Zaprešiću. Otvorenje nisu propustili ni poznati hrvatski influenceri i ljubitelji mode poput Marca Cuccurina, Kristine Prgić, Jelene Marinović i Sonje Švajhler. Više informacija o novom trgovačkom lancu može se pronaći na službenoj stranici halfprice.eu/hr kao i na društvenim mrežama na Instagramu i Facebooku.

Tagged