greenmarket.hr - virtualna tržnica - 2020

Greenmarket.hr – najbolje domaće meso, povrće i ostali proizvodi za male i velike gurmane

Nova stvarnost uzrokovana korona virusom donijela nam je i neke dobre stvari. Nagli porast interesa za nabavu zdrave hrane domaćih proizvođača jedna je od njih. Platforma Greenmarket.hr također je dobra novost koja nam je takve prozvođače i njihove proizvode učinila tek par klikova udaljenim. Virtualna tržnica kojoj je namjera iskopirati pravu i osigurati najbolju ponudu kupcima te najbolje uvjete domaćim proizvođačima. Ova internet trgovina povezuje domaće proizvođače s krajnjim kupcima koji iz sigurnosti vlastitog doma na jednostavan način dolaze do željenih proizvoda. I zato se pozivaju svi proizvođače da se priključe ovom placu budućnosti, kako bi ponuda svakim danom bila sve bogatija.

Inovativna je to zelena platforma koja nudi potpunu uslugu i za proizvođače i za kupce – hrvatskim proizvođačima pruža dodatni prodajni kanal koji je idealna prilika za osvajanje novih tržišta i kupaca te ostvarenje većeg profita, a kupcima omogućuje jednostavan pristup ponudi proizvoda domaćih proizvođača do kojih se može doći jednostavno, kroz nekoliko klikova.

Green Market  – kompletno rješenje za prodaju, narudžbu i dostavu domaćih proizvoda

Virtualna tržnica funkcionira na način da proizvođač besplatno dobiva svoju mini web trgovinu, dok kupac na jednom mjestu može nabaviti raznovrsne proizvode – baš kao prilikom odlaska na omiljenu tržnicu u svom gradu. Prednost je to što ako proizvode kupi na virtualnoj tržnici neće ih do vrata svog doma morati sam nositi jer Green Market ima organiziranu i uslugu dostave. Za sada se svježi proizvodi dostavljaju samo u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji, dok se zapakirani proizvodi isporučuju po cijeloj Hrvatskoj.

Green Market potiče hrvatske proizvođače i zdrave navike zajednice

Misija projekta Green Market je pomoći domaćim OPG-ovima i lokalnim proizvođačima u prodaji i distribuciji proizvoda te potaknuti hrvatsku proizvodnju, a s druge strane kupcima olakšati svakodnevicu, ali i učiniti ju kvalitetnijom potičući zdrave prehrambene navike.

Svi proizvodi na Green Marketu su 100% domaći, proizvedeni od strane hrvatskih proizvođača.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -

1 thought on “Greenmarket.hr – najbolje domaće meso, povrće i ostali proizvodi za male i velike gurmane

Comments are closed.