samsung galaxy watch active 2 aluminum - 2019

Galaxy Watch Active2: savršen balans wellness iskustva i vrhunske povezivosti

Samsung je predstavio Galaxy Watch Active 2, najnoviji model iz portfelja pametnih satova. S novim intuitivnim i sofisticiranim značajkama ovaj pametni sat bolje se prilagođava osobnom načinu života korisnika, unaprjeđuje wellness iskustvo i brigu za zdravlje te olakšava povezivost. Malim, ali značajnim promjenama Galaxy Watch Active 2 korisnicima osigurava kvalitetniji život i lakše obavljanje svakodnevnih aktivnosti – od postizanja fitness ciljeva, kontrole stresa i količine sna do učinkovitog izvršavanja zadataka. Bez obzira na to žele li tijekom dana pravovremeno primati važne obavijesti ili uzeti vremena za predah i meditaciju, korisnicima će ovaj pametni sat zasigurno donijeti pozitivne promjene u životnom stilu.

“Tržište pametnih satova brzo raste, a Samsung je, na veliko zadovoljstvo svih korisnika, na njemu prisutan s kontinuiranim inovacijama i novitetima. Galaxy Watch Active 2 znatno će olakšati i poboljšati život korisnicima, pružajući im bolju kontrolu nad zdravljem i bolju povezivost s drugim uređajima”, smatra DJ Koh, predsjednik i izvršni direktor Odjela za IT i mobilne komunikacije tvrtke Samsung Electronics.

Dizajn prilagođen svakom životnom stilu

Korisnici Galaxy Watch Active2 uređaja mogu odabrati veličinu kućišta od 44 mm ili od 40 mm, kao i model izrađen od laganog aluminija s ležernom fluoroelastomer trakom (FKM) ili vrhunski čvrstog, nehrđajućeg čelika s kožnim remenom.

Rotirajući okvir Galaxy Watch Active2 pametnog sata poboljšan je novim svojstvima, a moguće ga je okretati u smjeru kazaljke na satu i obrnuto, što uvelike olakšava upotrebu aplikacija. Također, nadograđeni One UI nudi jednostavno i jasno korisničko iskustvo kod navigacije.

Svi koji žele da se pametni sat uklapa u njihov stil mogu to jednostavno i postići pomoću algoritma My Style. Potrebno je samo fotografirati outfit te u aplikaciji Galaxy Wearable odabrati željenu boju sata. Pri tome je moguće svakodnevno usklađivati boju zaslona sata s bojom odjeće ili pak odabrati i sačuvati omiljeni stil.

Savršena podrška u ostvarivanju zdravstvenih i fitness ciljeva

Galaxy Watch Active2 korisnicima pomaže u ostvarivanju ciljeva, motivirajući ih pritom na pozitivne životne odabire, poput zdrave prehrane, tjelovježbe, relaksacije i sna. Primjerice, ovaj pametni sat može pratiti više od 39 različitih vježbi, a automatski se aktivira kod hodanja, trčanja, vožnje bicikla, plivanja, veslanja, dinamičnih vježbi i treninga na orbitreku.

Kako bi lakše postigli željenu kondiciju te zdravstvene i fitness ciljeve, korisnici zahvaljujući opciji Running Coach i novim inovativnim senzorima mogu pratiti svoj ritam trčanja i podešavati ga kroz čak sedam različitih programa.

Uz Galaxy uređaje do bolje povezanosti

Zahvaljujući LTE povezivosti, Galaxy Watch Active2 korisnicima pruža brojne pogodnosti, čak i kad su u pokretu. Tako jednim klikom mogu primiti ili uspostaviti poziv, pristupiti društvenim mrežama i željenom sadržaju te pogledati kratki videozapis.

Uz to, od sada mogu bezbrižno putovati diljem svijeta jer Galaxy Watch Active2 može prevesti glas i tekst na više od 16 jezika.

Dio Galaxy ekosustava

Kada je Galaxy Watch Active2 uparen s Galaxy pametnim telefonom, opcija Watch Camera Controller na pametnom satu omogućuje fotografiranje, snimanje, pregledavanje snimljenog sadržaja te prijelaz s običnog na selfie način fotografiranja, dok bežična PowerShare značajka mobilnog telefona omogućuje jednostavno punjenje pametnog sata.

Osim toga, sve Samsungove usluge koje su dio Galaxy ekosustava, a među kojima su Samsung Health, SmartThings, Samsung Pay i druge, savršeno su integrirane u pametni sat i mobilne uređaje.

Tako je s Bixbyjem moguće koristiti navigaciju na satu, započeti vježbanje ili provjeriti vremensku prognozu, a sve to uz sigurnosnu Knox tehnologiju.

samsung galaxy watch active 2 - 2019

PROČITAJTE VIŠE:

Tagged