samsung galaxy a12 2020

Galaxy A12 i Galaxy A02s – višestruka kamera, veliki zaslon i bolja baterija

Samsung je predstavio Galaxy A12 i Galaxy A02s – nove pametne telefone za 2021. godinu, koji čine vrhunske inovacije još dostupnijima za svoje korisnike. Oba Samsung pametna telefona dolaze s iznimno dugotrajnom baterijom, višestrukim sustavom kamera i velikim zaslonom.

Iz tvrtke Samsung Electronics poručuju kako Galaxy A12 i A02s dočaravaju njihovu posvećenost razvoju proizvoda i korisničkih iskustava u svim cjenovnim kategorijama, bez kompromisa. Ovi Galaxy modeli doprinose još većoj raznolikosti A serije, nudeći korisnicima posljednje inovacije po odličnim cijenama.

Galaxy A02s i A12 pružaju poseban doživljaj gledanja uz HD+ Infinity-V zaslon od 6,5 inča. Osim toga, snažna baterija od 5000mAh omogućuje uzastopno gledanje i po nekoliko epizoda omiljene serije bez prekida, dok brzi punjač od 15W osigurava punjenje baterije u najkraćem mogućem roku.

Ovi uređaji dolaze s moćnim kamerama koje fotografiranje i snimanje čine lakšim nego ikada prije. Galaxy A02s ima glavnu kameru od 13MP, dok ona na A12 modelu ima čak 48MP, kao i ultra široku kameru od 5MP. Oba pametna telefona imaju i odličan dubinski senzor za fokusiranje detalja od 2MP, kao i makro senzor iste rezolucije, koji dodatno obogaćuje svaki kadar.

Upečatljiv dizajn novih pametnih telefona

Elegantno kućište s kojim dolaze oba modela, pobrinut će se da vam ovi pametni telefoni iz A serije ugodno prianjaju u ruci. Vizualno savršen izgled osigurava matirani završni sloj na poleđini telefona. Galaxy A02s uređaji bit će dostupni u crnoj i bijeloj boji, dok će Galaxy A12 telefone, uz crnu i bijelu, biti moguće kupiti i u plavoj verziji.

Također, najnoviji Samsung uređaji dolaze s integriranom podrškom Samsung Knox sigurnosnog sustava te s čitačem otiska prsta sa strane. Više o Samsungu doznajte na mrežnoj stranici na adresi samsung.com.

samsung galaxy a02s 2020

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -