fun park biograd / advent 2019.

Fun park Biograd, najveći tematsko zabavni park, ogrnut će božićno ruho!

Najčarobniji advent sa pravom Božićnom bajkom čeka vas u samom srcu zabave na ovim prostorima – dođite u Fun Park Biograd! Naš najveći tematsko zabavni park ogrnut će božićno ruho i pretvoriti se u pravu adventsku čaroliju. Dođite i okusite adventsku zabavu kakvu još niste imali prilike doživjeti na ovim prostorima.

U najzabavnijem Parku u regiji pretvorenom u toplu božićnu oazu okićenu tisućama lampica sprema se prigodni zabavni program za cijelu obitelj. A tu je i gastro ponuda koja će zadovoljiti i najzahtjevnije adventaše. U ovoj adventskoj čaroliji se možete provozati na atrakcijama našeg najvećeg zabavnog parka i u posebnom božićnom ugođaju ući u brojne pustolovine.

Uz poseban božićni ugođaj koji će se preslikati na atrakcije u parku čeka vas i bogata gastro ponuda. Šarolik program zadovoljiti će sve uzraste, a posebno one najmanje. Naime, Fun park Biograd dočekat će vas i sa Svetim Nikolom, Svetom Lucijom i Djedom Božićnjakom.

Tu će biti i pravi snježni partiji, snježni disko, mnoge dječje predstave, mjuzikli i nastupi mađioničara i žonglera. Ako Vam nabrojano nije dovoljno, možete pohađati zabavne radionice i koncerte, ali i uživati u vatrometu u izvedbi svjetskih piromajstora Pirotehnike Mirnovec.

Tu je i Funnyonica – posebni program kojim će domaćica Funny razveseliti sve mališane

Božićna bajka u Fun Parku Biograd otvara se u nedjelju, 1. prosinca 2019. godine u 16 sati. Tada adventska bajka kreće čarobnim puštanjem lampiona koji će nebo iznad Biograda pretvoriti u pravu bajku. Puštanje lampiona humanitarnog je karaktera, a prihod od prodaje lampiona donirat će se u humanitarne svrhe.

Pri samom otvorenju pozdravit će vas vesela domaćica Funny sa posebnim adventskim programom Funnyonica. U njemu će djeca kroz razne zabavne sadržaje i radionice ući u ovu adventsku čaroliju i uz obilje zabave ponešto korisno i naučiti. Svakog vikenda očekuju vas brojni zabavni sadržaji, a na vama je da izaberete svoj čarobni dan i krenete u ovu posebnu adventsku pustolovinu! Više doznajte na mrežnim stranicama Parka na adresi funparkbiograd.com.

Video: Fun Park Biograd

https://www.youtube.com/watch?v=Wh1SiuOtdU0
Tagged