fun park biograd / advent 2019

Fun park Biograd – čarobni božićni advent “Božićna bajka” čeka vas u samom srcu zabave!

Najčarobniji advent sa pravom Božićnom bajkom čeka vas u samom srcu zabave na ovim prostorima. Naš najveći tematsko zabavni park u organizaciji Fun Parka Biograd i Gospodara Svjetla obući će božićno ruho, pretvoriti se u pravu adventsku čaroliju i ponuditi vam adventsku zabavu kakvu još niste imali prilike doživjeti na ovim prostorima.

U najzabavnijem Parku u regiji pretvorenom u toplu božićnu oazu okićenu tisućama lampica sprema se prigodni zabavni program za cijelu obitelj i gastro ponuda koja će zadovoljiti i najzahtjevnije adventaše. U ovoj adventskoj čaroliji se možete provozati na atrakcijama našeg najvećeg zabavnog parka i u posebnom božićnom ugođaju ući u brojne pustolovine.

Uz poseban božićni ugođaj koji će se preslikati na atrakcije u parku čeka vas i bogata gastro ponuda, a šarolik program zadovoljiti će sve uzraste, a posebno one najmanje, naime Fun park Biograd dočekati će vas i sa Svetim Nikolom, Svetom Lucijom, Djedom Božićnjakom, pravim snježnim partijima i snježnim diskom, mnogim dječjim predstavama, mjuziklima, nastupima mađioničara, žonglera, zabavnim radionicama, koncertima, vatrometom u izvedbi svjetskih piromajstora Pirotehnike Mirnovec i Funnyonicom – posebnim programom kojim će domaćica Funny razveseliti sve mališane.

Božićna bajka u Fun Parku Biograd otvara se u nedjelju, 1. prosinca 2019. godine u 16 sati, kada adventska bajka kreće čarobnim puštanjem lampiona koji će nebo iznad Biograda pretvoriti u pravu bajku. Puštanje lampiona humanitarnog je karaktera, a prihod od prodaje lampiona donirat će se u humanitarne svrhe.

Pri samom otvorenju pozdravit će vas vesela domaćica Funny sa posebnim adventskim programom Funnyonica u kojemu će djeca kroz razne zabavne sadržaje i radionice ući u ovu adventsku čaroliju i uz obilje zabave ponešto korisno i naučiti.

Svakoga vikenda očekuju vas brojni zabavni sadržaji, a na vama je da izaberete svoj čarobni dan i krenete u ovu posebnu adventsku pustolovinu!

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - -

1 thought on “Fun park Biograd – čarobni božićni advent “Božićna bajka” čeka vas u samom srcu zabave!

Comments are closed.